SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Ce dacă e conflict de interese? Antrenorul federal Iulian Stamate a sărbătorit titlul cu CSM București

Echipa de juniori I a CSM București, campioana națională. Iulian Stamate (primul din dreapta, sus) FOTO CSM București
Echipa de juniori I a CSM București, campioana națională. Iulian Stamate (primul din dreapta, sus) FOTO CSM București

Articol de - Publicat luni, 07 iunie 2021 03:22 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 10:17

Angajat cu acte în regulă la Federația Română de Handbal, pe poziția de antrenor federal, Iulian Stamate fostul pivot al echipei naționale, îndeplinește în același timp și funcția de antrenor la CSM București

Duminică, la Cluj Napoca, echipa de juniori I a clubului CSM București, a câștigat titlul național. Pe banca tehnică a "tigrișorilor", pe lângă antrenorul Daniel Anca, a luat loc și Iulian Stamate, antrenorul federal din cadrul FRH. CSM București a câștigat cu 27-26 în fața celor de la CSM Poli Timișoara.

Ce caută de fapt antrenorul federal al FRH, cel care se ocupă de destinele echipelor naționale, pe banca tehnică a CSM la finala campionatului național? 

"Iulian Stamate nu a renunțat niciun moment la postul de antrenor la una din grupele de juniori de la CSM. E la juniori II acum. Și după ce a fost adus în federație de secretarul general, Cristina Vărzaru, el a rămas și pe postul de la CSM București", a dezvăluit o sursă a Gazetei Sporturilor.

"Iulian Stamate a stat pe banca tehnică a celor de la CSM la turneul final de la Cluj ca o garanție, cumva, că echipa bucureșteană va avea arbitraje bune. Cum credeți că fluierau arbitrii când un oficial al FRH era pe banca tehnică? La finala cu Poli Timișoara nu a fost cazul, arbitrajul a fost excelent. Asta pentru că președintele FRH, Alexandru Dedu venise la meci să-și urmărească fiul, pe Călin Dedu, jucător la Poli Timișoara", a explicat sursa Gazetei.

Felicitat de Dedu, îmbrățișat de Vărzaru

La festivitatea de premiere, jucătorii de la CSM, dar și stafful tehnic, au primit medaliile și tricourile de campioni. Iulian Stamate a fost felicitat de șeful său de la federație, Alexandru Dedu, și a primit o îmbrățișare strânsă de la secretarul general, Cristina Vărzaru. Apoi și-a pus medalia la gât, a îmbrăcat tricoul de campion și a trecut la poze.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL: 

Nouă foști campioni mondiali au cerut audiență la ministrul Sportului. Nu au primit niciun răspuns!

Dinamo dă lovitura! Echipa de handbal va fi pregătită de un antrenor uriaș + preia și naționala?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  07 Iunie 2021, 13:45

Nu am jignit si nu am fost deloc vulgar in comentariul de mai jos! Am spus doar ca Ursescu, cel care se ocupa de handbal la gsp, este partinitor si trateaza subiectele diferit in functie de echipele despre care scrie! Isi bate joc si nu da doi bani pe notiunea de deontologie!

suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  07 Iunie 2021, 12:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează