SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAŞOV-VARDAR SKOPJE 26-27

Aproape de surpriză » Corona Brașov a fost la un pas de un rezultat bun cu Vardar Skopje

Articol de - Publicat vineri, 21 august 2015 00:00

Braşovul a condus 59 de minute, dar a pierdut pe final, ratînd exasperant în ultimele secvenţe.

Corona Braşov, locul 3 în România, s-a luat la trîntă de la egal la egal cu Vardar Skopje, echipa care a terminat pe locul 3 în Liga Campionilor, sezonul trecut.

Mîrcă, Chiper, Hotea, Zamfir nu s-au speriat de numele sonore din faţa lor: Lekici, Penezici, Damnjanovici, Althaus, Leynaud. Şi Braşovul a condus în permanenţă, 14-10 la pauză. Jan Pytlick, danezul de pe banca macedonencelor, se freca la ochi.

Tabela arăta, în minutul 37, 18-11 pentru Corona! Şi ardelencele au rămas la o diferenţă liniştitoare pînă în minutul 50: 24-20. Pe final însă, parcă le-a fost frică de o mare surpriză.

Au ratat din situaţii clare, iar Vardar a egalat în minutul 56. La ultima fază, a luat conducerea pentru prima şi ultima dată. De ajuns însă ca să cîştige cu 27-26.

"Păcat că pe final am ratat, dar a fost un joc amical, în care nu am urmărit în primul rînd rezultatul. Am rulat tot lotul şi am încercat să ne pregătim pentru meciurile oficiale", a declarat antrenorul Bogdan Burcea.

În celălalt meci, Buducnost Podgorica a trecut cu 26-23 de Rostov Don (Rusia). Bucharest Trophy continuă, azi, cu meciurile HCM Baia Mare-Rostov Don (16:30) şi Corona Braşov-CSM Bucureşti (19:00).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează