SPORTURI  »  HANDBAL  »  EXTRASPORT

Aurelia Brădeanu, fostul căpitan al României, a născut a treia oară!

Aurelia Brădeanu
Aurelia Brădeanu

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2020 17:41

Aurelia Brădeanu, jucătoarea care marca golul decisiv prin care CSM câștiga Liga Campionilor în 2016, are acum doi băieți și o fetiță.

Aurelia Brădeanu, fostul căpitan al echipei României, jucătoarea care deține recordul de participări la turneele finale, cu 17 competiții majore (3 ediții de JO, 8 de CM și 6 de CE), a devenit vineri 27 martie mămică pentru a treia oară.

Fostul inter stânga de la Oltchim, Gyor, Rapid, Corona Brașov și CSM București a născut la Maternitatea din Brasov o fetiță perfect sănătoasă. Maria a avut la naștere 3,100 kilograme și a primit nota 10 cu plus din partea doctorilor.

„Mika” Brădeanu (40 de ani) mai are doi băieți, unul de 10 ani și unul de 2.

Brădeanu are un palmares impresionant, diind vicecampioană mondială și medaliată cu bronz la Europene cu echipa României. În 2016 a câștigat cu CSM București Liga Campionilor, după o finală dramatică. Mika a marcat golul decisiv la aruncările de departajare de la 7 metri.

CSM București a plătit salariile pe luna decembrie! Clubul risca să rămână fără Cristina Neagu și celelalte vedete

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close