SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL » LIGA CAMPIONILOR

Brădeanu a ratat finala

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

După ce bătuse în Rusia cu 25-23, Gyorul a pierdut acasă cu 21-27 şi Zvezda va juca cu Hypo în ultimul act.

ETO Gyor, echipa care elimi­nase Oltchimul în grupele prin­cipale ale Ligii Campionilor, nu a reuşit să se califice în finală. După ce în prima manşă din semifinale echipa româncelor Aurelia Bră­deanu şi Simona Spiridon cîştigase cu 25-23 în deplasare cu Zvezda Zvenigorod, duminică rusoaicele şi-au luat revanşa şi le-au bătut pe ungu­roaice la Gyor cu 27-21. Mica Brădeanu (foto), care în meciul tur reuşise 11 goluri, nu a mai prins o zi la fel de bună, apărarea rusă fiind mult mai aten­tă la interul stînga al “naţionalei” României. Bră­deanu a înscris doar de 5 ori, iar Spiridon a marcat două goluri.

Chiar şi cu Gorbicz pe teren, re­venită după o accidentare, echi­pa maghiară a fost depăşită net de echipa an­tre­norului Rusiei, Ev­ghe­ni Trefilov. “Am ratat o şan­să unică de a ju­ca finala. Am prins însă o zi proastă, nu ne-a ieşit ni­mic”, a declarat Brădeanu. Ro­mân­cei i s-a făcut rău de la efortul depus în ultimele minute şi a ieşit de pe teren.

În cealaltă semifinală, Hypo Viena a trecut de Lada Togliatti cu 36-29 şi s-a calificat în finală, în tur rusoaicele cîştigînd doar cu 31-28.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (8)
 •  01 Mai 2008, 00:03

io am zis ca nici lada si nici gyor nu au fata de finala... pacat ca nu s-a calificat Oltchimul.

 •  30 Aprilie 2008, 21:37

DA DUMNEZEU,nu le-a ajutat pe blatistele de gyor. BRADEANU SI SPIRIDON,AU FOST NULE,AU TRAS ECHIPA JOS,am vazut azi meciul,la ZVEZDA, a fost intamplare jocul f.b a lui BRADEANU,IN retur a jucat in stilul ei la plesneala,daca iese bine, daca nu ,oricum are contract.CARACTERE DE ROMANCE(vezi AMARIEI et comp.)

 •  29 Aprilie 2008, 17:25

in meciul tur bradeanu a rep 50% din potentialul echipei(returul nu l-am vazut)dar se pare ca rusii au fost mai atenti in aparare(in tur decat 5jucatoare au inscris de la gyor..profit max)deci nici cu gorbytz nu au reusit(si cand ma gandesc ca acolo tomori si verten ne-au batut..pe partea stanga..tadici stie...)cat despre al doilea meci se pare ca polonia e mai ..aproape de austria si totusi sediul ehf e in..austria in finala as miza pe..zvezda

Vezi toate comentariile (8)
Comentează