SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Braşovul şi Baia Mare în urne

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2009 00:00

Rulmentul Braşov şi HCM Ştiinţa Baia Mare îşi vor afla azi adversarele din turul 3 al Cupei EHF în urma tragerii la sorţi care va avea loc la sediul EHF, de la Viena, la ora 12:00. Braşovencele vo fi în urna favoritelor, în timp ce băimărencele sînt în cea a outsiderilor. Pentru Rulmentul, cele mai grele adversare sînt Randers (Dan), Bayer Leverkusen (Ger) şi Bekescsaba (Ung), în timp ce Baia Mare, pe lîngă Braşov, ar mai putea să joace cu Elda Prestigio (Spa), Rostov pe Don (Rus) sau Aarhus (Danemarca). Există însă şi posibili adversari lejeri pentru ambele echipe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează