SPORTURI  »  HANDBAL  »  BREST - SCM RM. VÂLCEA 37-24

BREST - SCM RM. VÂLCEA 37-24 // Florentin Pera, dezamăgit de echipa sa: „A fost ca un coșmar! Trebuie să uităm repede acest meci”

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 16:44

Florentin Pera, antrenorul lui SCM Rm. Vâlcea, este extrem de supărat după înfrângerea cu Brest din Liga Campionilor, scor 24-37. 

Campioana României a pierdut la scor partida din etapa a doua a Ligii Campionilor, susținută în Franța, contra celor de la Brest. SCM Rm. Vâlcea a făcut cea mai slabă repriză din istoria echipei, fiind condusă la pauză cu 22-9! 

A fost cea mai slabă repriză de când sunt eu antrenor la Vâlcea. Sincer, nu știu ce s-a întâmplat, nu mi-am recunoscut echipa. Am făcut numai greșeli, am ratat situații clare de gol. Toft a avut o prestație excelentă. Au fost foarte multe greșeli individuale, tehnice, replierea nu a funcționat, și în aceste condiții le-am ușurat munca celor de la Brest", a declarat Pera. 

Tehnicianul și-a felicitat adversarul la conferința de presă: „Felicitări celor de la Brest pentru această victorie, a fost echipa clar mai bună, a confirmat rezultatul de la Buducnost. Și noi veneam după o perioadă bună după victorii la CSM și Bietigheim, dar acum nu am jucat însă la valoarea noastră".

Tehnicianul e acum preocupat să-și facă jucătoarele să revină la forma de dinainte, la atitudinea de luptătoare: „Sper să fi fost de vină emoțiile de debut la primul meci în deplasare al echipei. Nu pot să înțeleg însă cum am putut juca așa. Noi am discutat altceva la ședința tehnică, la pregătirile de dinaintea jocului". 

Nimic din ce au pregătit 

A revăzut meciul și a încercat să vadă ce nu a funcționat: „Am primit 17 goluri din zona centrală, alte 11 goluri pe contraatac și pe faza a doua. Pe de altă parte, noi am avut 24 de atacuri irosite pe greșeli tehnice și pe ratări de 1 la 1. E greu să faci față, în aceste condiții, unei echipe precum Brest".

„Știam de când am picat în această grupă că Brest și Buducnost sunt favorite. Ceea ce mă deranjează e însă maniera în care am pierdut, lipsa de atitudine la unele jucătoare. Nu e posibil, după cât am discutat, să trimiți 26 de aruncări din totalul de 29, la portarul Toft, jos sau în zona brațelor. Dacă punem numai cele 6 ratări din situații de 1 la 1 din prima repriză, și altfel ar fi fost scorul. Dar acum nu mai contează. Important e să uităm cât mai repede acest meci și să demonstrăm că a fost doar un accident"
Florentin Pera, antrenor SCM Rm. Vâlcea

VEZI ȘI:

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 23-23 // Adrian Vasile: „Mă nemulțumește că am luat goluri mult prea ușor + Ambros Martin dezvăluie dialogul purtat cu Cristina Neagu

Cehovski Medvedi - Dinamo 20-30 // Cronică de Marian Ursescu » A fost ca la circ! „Urșii” au fost dresați de bucureșteni 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
xac13
xac13  •  14 Octombrie 2019, 10:07

Urgent arbitrii romani ..... urgent Buducnost sa joace precum adversarele din campionat , amical , amical . Sigur asa ajungem in Final Four.BRAVO !!!

10153755897004409
Ilascu Mircea  •  14 Octombrie 2019, 08:35

Imi place când trantesti un meci ca sa te pregatesti de campionatul intern . Ce iti trebuie sa castigi in Europa ca tu te multumesti cu campionatul intern .Dezamacitor meci .

446194735563038
Cony Nick  •  13 Octombrie 2019, 17:47

tu ar trebui sa fi mai modest in declaratii...chiar te crezi un antrenor de valoare...ai mai fost si la alte cluburii si ce ai facut...fi modest bibicule...si bucurate de jucatoarele care le ai si ti-au ridicat valoarea ta de antrenor ...si de bani publicii...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează