SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

BUDUCNOST - SCM RM. VÂLCEA 23-19 // Probleme pentru oltence în Liga Campionilor: 8 bare și 13 situații de 1 la 1 ratate

Samara da Silva a marcat de două ori în deplasarea de la Podgorica FOTO Ionuț Buharu
Samara da Silva a marcat de două ori în deplasarea de la Podgorica FOTO Ionuț Buharu

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 23:51

SCM Râmnicu Vâlcea, campioana României, și-a pierdut din siguranță și încredere. La Podgorica, vâlcencele au pierdut cu scorul de 23-19 în fața celor de la Buducnost. Acestea au lovit de 8 ori bara și au ratat 13 situații de 1 la 1! 

Revenirea în Liga Campionilor pentru SCM Rm. Vâlcea după o pauză de 6 ani e foarte grea, așa cum toată lumea se aștepta. După victoria cu Bietigheim, pe teren propriu, campioana României a pierdut două meciuri consecutive, ambele în deplasare, dar șansele de calificare rămân intacte. 

Dușul rece de la Brest, 24-37, a fost urmat de o evoluție mai bună la Podgorica, cu fosta câștigătoare a Ligii Campionilor. Vâlcencele au început bine, au jucat de la egal la egal cu muntenegrencele, dar parcă nu au avut încredere că se pot întoarce cu un rezultat bun.  

„Din păcate, ratăm foarte mult. Am avut 13 situații de unu la unu, suferim în atac. Dacă jumătate din ele erau gol, gândiți-vă unde am fi fost. Dar nu capitulăm, avem meciurile retur la Rm. Vâlcea și acolo o să încercăm să luăm puncte. Cu aportul fanilor noștri, poate ne recăpătăm încrederea”, a declarat antrenorul Florentin Pera. 

Vâlcencele au lovit sâmbătă de 8 ori barele porții muntenegrene. Ghinionista serii a fost brazilianca Samara da Silva, ale cărei aruncări au lovit de 5 ori bările! 

Dumanska e accidentată 

Florentin Pera a explicat și de ce portarul Iulia Dumanska a fost folosită atât de puțin.  

„Iulia a suferit de o toxiinfecție alimentară în săptămâna jocului. În plus, a durut-o foarte tare un genunchi și nu s-a antrenat absolut deloc. A ținut însă să joace, să intre și să-și ajute echipa pe final”, a spus Pera. 

Vâlcea ar mai avea nevoie de cel puțin un punct în următoarele trei partide pentru a fi sigură de calificarea în Main Round, în condițiile în care Bietigheim are șanse mici să facă vreun rezultat pozitiv la Brest sau Podgorica.  

BUDUCNOST - SCM RM. VÂLCEA 23-19 // Probleme pentru oltence în Liga Campionilor: 8 bare și 13 situații de 1 la 1 ratate

VEZI ȘI:

CSM BUCUREȘTI - MKS LUBLIN 35-19 // Impresionanta Linnea Torstensson! Ea a devenit esențială în atacul „tigroaicelor”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  21 Octombrie 2019, 10:13

Valcea joaca in liga Campionilor pentru a se pregati pentru liga Florilor , sa inteles ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează