Comentarii (37)
alb_rosu_in_vn  •  09 Decembrie 2018, 23:36

Mi se pare interesant ca din grupa asta, la final pot fi 5 echipe cu 6 puncte, iar atunci calificarea se va decide la golaveraj. Conditiile ar fi urmatoarele: Romania sa bata Spania si sa piarda cu Ungaria in ultimul meci; Germania sa bata Olanda in ultimul meci ; Norvegia sa bata Olanda si apoi Spania. Chiar daca sunt supozitii, rezultatele astea sunt plauzibile. Cu conditia sa nu se trezeasca Spania, care e iesita oricum din carti, si sa incurce calculele. Teoretic, pentru noi e important meciul cu Ungaria. Ne-am putea califica si cu o infrangere contra Spaniei, dar cu victorie contra Ungariei. Calculele sunt inca foarte complicate. Sper sa dovedim mai multa concentrare cu Spania, iar cu Ungaria va fi care pe care. Nu cred ca unguroaicele sunt mai bune decat fetele noastre, dar trebuie s-o si dovedim.

rjka  •  09 Decembrie 2018, 21:57

Cum a pierdut România un meci au și ieșit hateri care n-au nici o treaba cu fenomenul sa acuze , bă becaliotilor mai bine vedeți-vă de semințele voastre , nu mai behaiti degeaba in afara sa criticati mai știți ceva ,,? A am uitat ne a jiji urcate pe Maybach .

para.para  •  10 Decembrie 2018, 03:52

Ce bine ne-ar parea s-o furati si va tirati inapoi in tara voastra unde sa faceti ce stiti mai bine: sa ridicati in slavi echipa voastra fcsb si pe idolul vietii voastre, inegalabilul gigi de pipera.

Clau Alex Berdei  •  09 Decembrie 2018, 23:25

Capul sus.Suntem in grafic.Am pierdut un singur meci,nimic mai mult

andrei.33  •  09 Decembrie 2018, 21:03

Tipic romanesc: ne credem buricul pamantului prea repede. Se ridica osanale prin ziare de impachetat pestele inainte macar sa fi ajuns in fazele superioare. Apoi iti dau unii cu terenul in cap si te trezesti la realitate.

matheus9999  •  10 Decembrie 2018, 08:14

E suficient sa citesti articolul acesta si comentariile ca sa-ti dai seama ce popor de distrusi suntem. Cum poti sa performezi cu amalgamul acesta de complexe, exaltare, fatalism, rautate, resemnare, lipsa de substanta si de realism? Foarte greu! Iar cand unii dintre noi totusi reusesc sa o faca, dapasindu-si condita, avem pretentia sa fie la fel ca cei invatati de mici sa lupte fara complexe, punand osu' la munca, inr-un sistem organizat.

Kiss Péter  •  10 Decembrie 2018, 08:05

Noi ne pricepem doar la matematica ! Sportul este o competitie, oricare echipa poate sa bate pe cealalta.Trebuie un pic de modestie,mai putin nationalism si un joc mai concentrat.Daca am batut Norvegia,nu inseamna ca sintem si mai bune ca ele.Trebuie si noroc,de care avem parte,deoarece sintem in grupa mai usoara.De aceasta grupa trecem,Ungaria avand o echipa prea tanara si mult accidenata,iar Spania nu este intr-o forma buna.Dar probleme se vor ivi cand intram in hora cu echipele din cealalta grupa:Rusia si Franta ne vor elimina imediat !Umilinta de aseara nu este ceva iesit din comun,echipa noastra fiind cam de locul 5-8 in acest moment.Norvegia,Olanda,Franta si Rusia conduc careul de asi!

gerularupeimana  •  10 Decembrie 2018, 02:31

Ridicate in slavi dupa meciul cu Norvegia, romancele au dat cu mucii-n fasole ca de obicei.

mamaya  •  09 Decembrie 2018, 22:34

eu ma bucur ca a venit dusul asta acum, ca avem mari sanse in continuare...plus ca, de pe locul 2, luam in brate rusia, care cred ca e mai accesibila ca franta...azi au intrat pe teren dea castigatoare, plus ca ambros, parea ca parca vroia sa pierdem meciul...sper pe viitor sa nu mai trimita in teren toate rezervele deodata, ca inca nu dau randament, mai ales la scoruri stranse...

catalynn  •  09 Decembrie 2018, 22:13

Ramane exact cum am spus si acum 2-3 zile cand făceați aceleași calcule de 2 bani cum ca ne putem califica si cu o singura victorie, cu Ungaria: vom tremura pana in ultimul minut, pierzând românește in ultimile 5-10 minute! Fetele sunt in plan pt locul 6, adica obiectivul stabilit de FRH, Felicitari! :-))))

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează