SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DIN FRANȚA

CAMPIONATUL EUROPEAN // Muntenegru bate Serbia în “războiul fratricid” » Drum deschis pentru Franţa către semifinalele Campionatului European

Milena Raicevic // fra2018.ehf-euro.com
Milena Raicevic // fra2018.ehf-euro.com

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 00:05

Muntenegru a câștigat duelul cu Serbia, 28-27. Sârboiacele au condus 50 de minute, dar au căzut pe final. Drum deschis pentru Franţa către semifinale. 

de Flavia Călușeru

Serbia a condus cu 15-12 la pauză şi a fost în avantaj, pe tabelă 49 de minute. Muntenegru a revenit însă în ultimele 10 minute, în urma unei căderi inexplicabile a adversarelor. Katarina Krpez, extrema dreapta a Serbiei, şi-a dus echipa în spate, marcând de 12 ori din cele 13 acţiuni avute! Nu a fost însă de ajuns.

Joc slab pentru vedetele de la CSM Bucureşti, Lekici şi Cvijici, centrul marcând de două ori, iar pivotul niciodată. Muntenegru a revenit după prestaţia excelentă a centrului Milena Raicevici. Evoluţii bune şi pentru Mehmedovici şi Radicevici, marcatoare a 6, respectiv 5 goluri. Rezultatul scoate Serbia din cursa pentru semifinale. Muntenegru mai speră însă, dar are nevoie chiar de ajutorul Serbiei, în ultimul meci, aceasta trebuind să bată Franţa.

Muntenegru speră însă să-şi menţină măcar locul 3 în grupă, trebuind să învingă Danemarca. În acest condiţii, trupa antrenată de Per Johansson şi Adrian Vasile va ajunge la Paris, pentru partida de clasament pentru locurile 5-6. Serbia nu numai că a pierdut luni seara, la Nantes, dar în prima repriză a rămas şi fără portarul titular, Katarina Tomasevici. Aceasta s-a accidentat grav la genunchiul drept şi este suspectă de ruptură de ligamente. 

Clasament

1. Rusia 8p
2. Franţa 5p
3. Muntenegru 4p
4. Suedia 3p
5. Serbia 2p
6. Danemarca 2p

Rezultate de luni: Rusia-Danemarca 32-21, Muntenegru-Serbia 28-27
Ultimele partide: Rusia-Suedia, Muntenegru-Danemarca, Franţa-Serbia

România va juca marți, de la ora 19:00, contra Spaniei. Meciul va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1 și TVR HD.

Citește și

Rusia, prima semifinalistă la EURO! A zdrobit Danemarca și o așteaptă pe România în runda următoare

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
llillian
llillian  •  11 Decembrie 2018, 06:09

Domnule, ce meci ai vazut dumneata ca eu nu mai inteleg nimic. Cine pe cine a batut ca te contrazici singur. Avem nevoie de persoane ca dumneata la munca pamantului, unde ,,carte multa nu se cere, prost sa fii sa ai putere,,.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează