SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

CAMPIONATUL MONDIAL // Diversiune la aeroport: „Veniți la 11:00, că noi ajungem la 10:00!” + Oficialii FRH, ordin pentru jucătoare: „Nimeni nu vorbește cu presa!”

Articol de - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 13:45

Oficialii Federației Române de Handbal au interzis tuturor jucătoarelor din lotul național să vorbească la plecarea în Japonia cu reprezentanții media!

  • CM de Handbal se va disputa în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie, în Japonia;
  • România va juca 5 meciuri în grupe: cu Spania (30 noiembrie), Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie);
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

Lotul național al României a plecat miercuri, imediat după prânz, spre Japonia, via Munchen. „Tricolorele" s-au trezit dis de dimineață și au ajuns la aeroport cu patru ore înainte.

Au vrut astfel să „fenteze" întâlnirea cu reprezentanții mass-media, care au fost invitați de federație, pentru interviuri, la ora 11:00!

Oficialii FRH le-au pus în vedere tuturor jucătoarelor să nu vorbească, pentru a se ocoli subiectul legat de dopaj în scandalul „Corona Brașov"

Neagu, Dedu, Pintea și celelalte jucătoare au făcut rapid check-in-ul și au trecut în zona internațională a aeroportului. Au avut însă de așteptat mai bine de două ore până la îmbarcare.

Singurul mandatat de federație să vorbească a fost antrenorul Tomas Ryde, cel care a deplâns situația din lot și a spus că acum obiectivul echipei s-a schimbat pentru că fetele sunt afectate psihic de acest scandal.

Conducătorul delegației, antrenorul federal Nicoleta Alexandrescu, a fugit și ea de răspundere și a dat dovadă de lașitate în fața presei. 

IMAGINI DE LA PLECAREA LOTULUI NAȚIONAL DE HANDBAL ÎN JAPONIA 

+15 FOTO

VEZI ȘI:

CAMPIONATUL MONDIAL // Tomas Ryde, înainte de plecarea în Japonia: „Acesta este scopul nostru” + ce spune despre scandalul de dopaj de la Corona Brașov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
337461080097992
Marian Dumitrescu  •  20 Noiembrie 2019, 22:08

Pacat de Dedu, el a avut o cariera frumoasa de jucator. De cand este presedinte al federatiei el se crede stapanul handbalului in Romania. El hoataraste tot: antrenoriii nationalei, selectia jucatorilor, cine ce sa faca si sa vorbeasca.Aceleasi lucruri si cu comisiile federale, care fac dreptatea dupa bunul lor plac. Este valabil pentru male + female. Este un Burleanu de la FRF ,este rusinos sa ai asemenea presedinti de federatii,eu personal din aceasta cauza nu mai merg pe stadioane si la Handbal.Doua dintre sporturile noastre de suflet.Iar ca mine sunt mii si mii de oameni in aceasta tara. Nu stiu cand o sa scapam de ei, dar sunt alte mii de Burleni si Dedu !!!

ceaiuri
ceaiuri  •  20 Noiembrie 2019, 20:29

federatia prin nenumeratele comisii ce le are organizeaza,conduce acest sport si nu cred ca nu prelucreaza cluburile privind regulamentele in vigoare(ce e bine si ce nu e)pb e ca nimeni nu demisioneaza cand se intampla si asa.."minuni"...pt ca cei pusi acolo sus sunt numiti politic si au spatele asigurat(si e fenomen generalizat la toate sporturile)deci sa asteptam maine la ora 13 conferinta de presa

1198649370199221
Dumitru Florin  •  20 Noiembrie 2019, 16:01

Nicaieri in lume nu e ca la noi! Nicaieri cei implicati intr-un eveniment nu se eschiveaza de la raspunsuri si, mai ales, raspunderi! Peste tot, in civilizatie si democratie, cand se intampla un eveniment negativ major, seful "al mare" pleaca singur, fara sa mai astepte discutii, dezbateri, dovezi si probe. Numai la noi, toti se ascund pe sub birouri, isi inchid telefoanele, cauta usile din spate... Fuga de raspundere, lasitatea si "aruncarea pisicii" sunt adevarate sporturi nationale! "Pasul in spate" nu este deloc antrenat, iar asta pentru ca s-a format parerea ca oricare, odata ajuns "la bucate" are locul asigurat pe viata si, mai ales, nu mai are datoria de a si raspunde pentru ce se intampla in ograda sa! De aici, toate rezultatele din ce in ce mai slabe, mai rusinoase, la aproape toate ramurile sportive (si nu doar din acest domeniu!). Dedu a avut nenumarate "balbe" pana acum, dar s-a agatat cu dintii, cu "toate mainile" de scaunul federal si... degringolada continua!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close