SPORTURI  »  HANDBAL  »  ADVERTORIAL

Cardul de Zi cu Zi BRD Mastercard joacă în terenul tău

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 09:48 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 09:55

Jocul în echipă e cea mai sigură cale către succes. Fiecare contribuie cu ceva diferit, iar adunarea de forțe și talent este ceea ce ne propulsează către victorie. De aceea, Cardul de Zi cu Zi BRD Mastercard joacă în terenul tău și te ajută să fii mai eficient și mai preocupat de lucrurile cu adevărat importante.

Cu toții căutăm constant soluții cât mai rapide pentru problemele cotidiene. Nu mai considerăm util să dedicăm timp unor detalii care pot fi rezolvate printr-un simplu click.

Plăți instant, shopping rapid și excursii fără bătăi de cap

Vrem să plătim facturi și rate instant, fără să stăm cu grija lor, să cumpărăm produse online și deja să stăm cu urechea la sonerie în caz că apare curierul, să achiziționăm spontan bilete de vacanță spre destinațiile preferate, să facem economii, să obținem cele mai bune variante de împrumuturi și să realizăm operațiuni mai complexe, toate acestea fără a părăsi zona de confort.

Într-un cuvânt, să nu pierdem timp prețios, pe care l-am putea dedica persoanelor dragi și activităților care ne aduc bucurie. Să eficientizăm la maximum orice operațiune și să profităm de timpul câștigat astfel.

Echipa perfectă: tu, Cardul de Zi cu Zi BRD Mastercard și Cristina Neagu

BRD îți oferă exact produsul de care ai nevoie: pachetul de cont curent Card de Zi cu Zi BRD Mastercard .

Cardul de Zi cu Zi BRD Mastercard vine la pachet cu o mulțime de beneficii, pentru că jocul în echipă dă rezultate imediate: card și cont curent cu administrare gratuită, aplicația YOU BRD - servicii de mobile & internet banking prin care poți face plăți și transferuri fără taxe, plus retrageri și interogări sold la bancomat gratuite și nelimitate. 

Intră și tu în echipa super beneficiilor, descoperă pachetul care ții se potrivește și fii coechipier cu marea campioană Cristina Neagu. Viitorul e simplu, rapid și plin de reușite!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează