SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Carmen Amariei risca o suspendare de doi ani

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2007 00:00

sefii de la U Jolidon Cluj s-au saturat de telenovela Carmen Amariei si o ameninta pe vedeta nationalei cu suspendarea pentru neprezentarea la echipa. Amariei este acuzata de dubla semnatura, pentru U Jolidon Cluj si Rulmentul Brasov, iar marti risca sa fie suspendata doi ani de Comisia de Disciplina a Federatiei.

Carmen Amariei a fost spectator pret de cateva minute la jocul castigat de U Jolidon Cluj cu Tomis Constanta, scor 35-28. Amariei a facut pregatirea cu U Jolidon Cluj, insa si-a lasat balta colegele chiar inainte de inceperea sezonului si nu s-a mai prezentat la echipa.

"Carmen a plecat de la echipa, ne bazam pe ea. Trebuie sa uitam ca a fost Carmen si sa redevenim echipa care am fost", a declarat clujeanca Amelia Busuioceanu.

"Daca mai tine mult telenovela asta cu Amariei, joaca, nu joaca. Poate sa joace si pe Luna! Eu vreau sa-mi aduc echipa cu picioarele pe pamant pentru ca a fost un soc pentru noi. Daca nu se prezinta la echipa va fi suspendata si amendata pentru ca are o spinare de absente", a spus si antrenorul lui Jolidon, Gheorghe Covaciu.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează