SPORTURI  »  HANDBAL  »  ODENSE HC - SCM RM. VÂLCEA 25-26

Ce a spus Florentin Pera după ce SCM Rm. Vâlcea a câștigat pe terenul lui Odense

Evghenija Minevskaja a fost desemnată jucătoarea partidei FOTO SCM Rm. Vâlcea
Evghenija Minevskaja a fost desemnată jucătoarea partidei FOTO SCM Rm. Vâlcea

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2021 20:06 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 21:08

Florentin Pera, antrenorul de la SCM Rm. Vâlcea, pune victoria din Danemarca, 26-25 cu Odense, pe seama dăruirii fetelor și pe faptul că echipa sa a jucat colectiv excelent. A remarcat și prestația portarilor.

”Sunt foarte fericit că am câștigat cu Odense. Echipa mea a jucat foarte bine, le felicit pe fete! În prima repriză am jucat excelent, mai ales în faza defensivă. În partea a doua a fost mai greu, dar am schimbat sistemul, am riscat și am jucat 7 contra 6 în atac. Sunt două puncte foarte importante pentru noi”, a declarat Florentin Pera la conferința de presă de după meci.

Tehnicianul vâlcean a dezvoltat apoi. ”Câți au avut încredere în noi? Pe un teren unde ȚSKA Moscova a pierdut, iar Gyor a făcut egal, noi am reușit să câștigăm. Am arătat tărie de caracter, am arătat multă dăruire, fetele au făcut un efort remarcabil. Nu m-am mulțumit cu puțin, de asta am și riscat și am jucat 7 contra 6. În prima repriză ne-am apărat excelent. Am marcat mereu în situațiile cheie, deși am făcut foarte multe greșeli. Important e că am câștigat”, a mai spus Pera.

Ce a spus Florentin Pera după ce SCM Rm. Vâlcea a câștigat pe terenul lui Odense

Victoria e și mai importantă cu cât echipa a călătorit sâmbătă toată ziua și a făcut 14 ore de la Rm. Vâlcea până la Odense. ”Adrenalina ne-a ținut în meci, dar oboseala e imensă. Încă o dată fetele merită toate felicitările”, a încheiat Pera.

7 victorii,un egal și 14 înfrângeri e bilanțul celor de la SCM Rm. Vâlcea în Liga Campionilor, sub conducerea lui Florentin Pera

HC ODENSE - SCM RM. VÂLCEA 25-26 » Oltencele reușesc surpriza în Danemarca!

CSM București - Team Esbjerg 28-26 » CSM București, salvată de Jelena Grubisici, portarul care se retrage în vară!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează