SPORTURI  »  HANDBAL  »  ADVERSARI

Ce adversari pot avea Craiova și Cisnădie? România are două echipe în grupele Cupei EHF! Cum arată urnele

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 14:11

Două dintre cele trei echipe românești aflate în turul 3 al Cupei EHF au obținut calificarea în grupe. Doar SCM Rm. Vâlcea a fost eliminată de danezele de la Ikast Herninig. În schimb, deținătoarea trofeului, SCM Craiova, și revelația Măgura Cisnădie, continuă traseul în Europa.

16 echipe au rămas pe tabloul Cupei EHF, acestea urmând să fie împărțite joi, la tragerea la sorți, în patru grupe de câte patru echipe.

Federația Europeană de Handbal a stabilit și urnele pentru tragerea la sorți, Craiova fiind trimisă în urna a doua, iar Cisnădie în ultima. În prima urnă vor intra echipele care au picat din Liga Campionilor. Două echipe din aceeași țară nu pot nimeri în aceeași grupă, astfel că formațiile românești nu se vor întâlni între ele.
Grupe de foc

Joi, la ora 12:00, la Viena, se vor stabili adversarii româncelor. Și Craiova, dar și Cisnădie pot da peste echipe extrem de valoroase. O grupă de foc pentru Craiova ar fi cu Bietigheim, Storhammar și Ikast-Herning. Pentru Cisnădie, cea mai grea grupă ar fi cu Bietigheim, Siofok și Viborg.

Craiova a avut anul trecut un parcurs senzațional, echipa pregătită de Bogdan Burcea eliminând pe rând Debrecen, Randers, Kuban Krasnodar, Lada Togliatti, Kastamonu, iar în mare finală, au trecut de Vipers Kristianstad. 

Iată cum arată urnele

Urna 1
Podravka Koprivnica (Croația)
BBM Bietigheim (Germania)
Larvik HK (Norvegia)
IK Savehof (Suedia)

Urna 2
Team Esbjerg (Danemarca)
Besancon Feminin (Franța)
Siofok KC (Ungaria)
SCM Craiova (ROMÂNIA)

Urna 3
Viborg HK (Danemarca)
Super Amara Bera Bera (Spania)
TUSSIES Metzingen (Germania)
Storhammar Handball (Norvegia)

Urna 4
Ikast Herning (Danemarca)
Nykobing Falster (Danemarca)
Măgura Cisnădie (ROMÂNIA)
Kuban Krasnodar (Rusia)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
maxp
maxp  •  21 Noiembrie 2018, 10:36

Oare pe ce criterii sunt Podravka si Savehof in prima urna valorica, iar detinatoarea trofeului in a 2-a? Cea mai tare echipa din competitie e in urna a 4-a. Nu stiu cum, sunt o prezenta constanta prin cupele europene, deci jur ca nu pot nicicum sa deduc criteriile prin care se realizeaza urnele.

mobutu
mobutu  •  19 Noiembrie 2018, 16:20
Postat de brancusi pe 19 Noiembrie 2018, 16:00

Pai las-o mai moale cu "hagismele" astea cu statui si alte alea,ca lucrurile nu stau chiar asa si nu e cazul sa dezvoltam p-aici.Felicitari pentru ce au realizat,succes in continuare si e de-ajuns!

Bine, ma, Constantine, daca zici tu, o las mai moale....Dar Gicuta a avut dreptate cand "urla" ca "meritam sa ne faceti statuie ca nu o sa mai vedeti voi calificari"...Cum, necum, a avut dreptate omu`!! Referitor la Bogdi si performanta fetelor obtinuta in conditiile in care a obtinut-o....hmmmmm....a fost foarte greu cu atatea accidentari...e doar o parere...Acum, hai, "sculpteaza" la cuvinte in continuare ....

brancusi
brancusi  •  19 Noiembrie 2018, 16:00
Postat de mobutu pe 19 Noiembrie 2018, 15:53

ce ai, mai, Constantine ? Cu ce te deranjai? :))))

Pai las-o mai moale cu "hagismele" astea cu statui si alte alea,ca lucrurile nu stau chiar asa si nu e cazul sa dezvoltam p-aici.Felicitari pentru ce au realizat,succes in continuare si e de-ajuns!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează