SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Cehovski Medvedi - Dinamo // Vor pielea urșilor » Dinamoviștii, parcurs formidabil în acest sezon

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 12:14

Campioana României vrea să-și continue recitalul din acest sezon și în Rusia. Dinamo are o serie de 11 meciuri fără înfrângere, între care 10 victorii.

  • Cehovski Medvedi - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, în direct la TV Digi Sport, LookSport și TV Telekom Sport.

Dinamo București are pentru prima dată în acest sezon tot lotul la dispoziție. Vedetele Imam Jamali, Jakov Vrankovici sau Amine Bannour au făcut deplasarea în Rusia și sunt gata să pună umărul la a treia victorie în grupa D. 

„Urșii" din Cehov au învins surprinzător în prima etapă vicecampioana Poloniei, Wisla Plock, dar au pierdut apoi partidele din deplasare cu Gudme și Kadetten.

Echipa pregătită de legendarul Vladimir Maximov a bifat în sezonul trecut al 18-lea titlu consecutiv în Rusia și a 17-a participare în Ligă. Nicio altă echipă din Europa nu se poate lăuda cu o asemenea serie.  

Forță de la 9 metri 

Dinamo pare însă favorită având în vedere rezultatele de până acum. „Câinii" se bazează pe o linie de 9 metri formidabilă în care au intrat acum și Jamali și Vrankovici. Antrenorul Constantin Ștefan îi are însă la dispoziție și pe Bannour, Alouini, Kuduz sau Vojici.  

Vedeta celor de la Cehovski Medvedi este interul dreapta Dimtrii Kișelev, cel care a câștigat sezonul trecut Liga Campionilor cu Varda Skopke. Portarul Dmitri Pavlenko e o altă piesă de bază în echipa campioană a Rusiei, care în întrecerea internă are numai victorii în primele 6 etape.

Dinamoviștii au ajuns, în schimb, la 11 meciuri fără greșeală. Au un singur egal și 10 victorii, iar seria poate continua.

„Cehovski Medvedi e o echipă de tradiție. An de an e în Liga Campionilor. Acum se bazează pe mulți tineri, ceea ce poate aduce un plus de determinare și dorință. 

Nu ne gândim însă decât să jucăm cât mai bine și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv din Rusia. Atunci am face încă un pas spre obiectivul nostru, calificarea în play-off" - Constantin Ștefan, antrenor

Clasament grupa D 

1. Dinamo București 3 2 1 0 91-81 5 
2. GOG Gudme  3 2 0 1 99-90 4 
3. Wilsa Plock 3 2 0 1 86-77 4 
4. Schaffhausen 4 1 2 1 107-102 4 
5. Cehovski Medvedi 3 1 0 2 79-93 2 
6. IFK Kristianstad 4 0 1 3 102-121 1 

Etapa a 4-a: Kristianstad-Kadetten Schaffhausen 24-24, Cehovski-Dinamo (sâmbătă), GOG Gudme-Wisla Plock (duminică, 16:10) 

* primele două echipe se califică în play-off-ul pentru optimi de finală

Programul echipelor românești în cupele europene 

FEMININ 

LIGA CAMPIONILOR 

  • Vineri, 20:30 » CSM București-Rostov Don (Digi, Telekom, LookSport)
  • Sâmbătă, 20:00 » Brest Bretagne-SCM Rm. Vâlcea (Digi, Telekom, LookSport)

CUPA EHF 

  • Sâmbătă, 18:00 » Măgura Cisnădie-Galiceanka Lvov
  • Sâmbătă, 18:00 » Corona Brașov-Super Bera Bera San Sebastian

MASCULIN 

LIGA CAMPIONILOR 

  • Sâmbătă, 16:00 » Cehovski Medvedi-Dinamo București

CUPA EHF 

  • Sâmbătă, 18:00 » Csurgoi KK-Dobrogea Sud Constanța (în tur: 24-22)
  • Sâmbătă, 19:00 » Olympiacos Pireu-Poli Timișoara (În tur: 29-31)

VEZI ȘI:

Întâlnire de gradul zero: Cristina Neagu se revede cu Ambros Martin: „Nu e normal ce a făcut! Nici nu mi-a dat mesaj după ce m-am accidentat” 

Esbjerg - CSM București 22-24 // INTERVIU Adi Vasile, după debutul la CSM: „Apărarea va trebui să salveze atacul până vom avea tot lotul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează