SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANIVERSARE

Cel mai frumos cadou! Iulia Curea și-a sărbătorit ziua de naștere prin victoria cu FTC Budapesta

Iulia Curea are 7 goluri marcate în actualul sezon al Ligii // Foto: Alex Nicodim
Iulia Curea are 7 goluri marcate în actualul sezon al Ligii // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 00:00

Iulia Curea a împlinit ieri 35 de ani. Va face cinste azi, pentru că ieri handbalistele au primit liber după victoria cu FTC Budapesta.

La finalul meciului cu Ferencvaros, în euforia generală, fetele o felicită pe Iulia Curea. Extrema stânga își sărbătorea ziua de naștere la o zi după triumful cu maghiarele. "E cel mai frumos cadou de ziua mea. Nu le-am spus fetelor în vestiar, dar știau câteva că va fi ziua mea de naștere", a declarat Iulia.

Iulia va da de băut abia duminică, pentru că echipa a avut liber o zi, după succesul din Ligă. "Facem un chef cu apă și fructe. De băut nu bem, iar de câtva timp am renunțat și la dulciuri", a dezvăluit Iulia.

"Am arătat ca o echipă"

Iulia crede că CSM s-a impus în fața unguroaicelor pentru că a avut energie, fetele s-au completat perfect una pe cealaltă și au fost cu adevărat o echipă.

"Indiferent cine a fost în teren ne-am completat, a greșit una, a ajutat-o cea de lângă ea, am fost devotate una celeilalte. Asta s-a văzut la final pe tabelă", crede Iulia.

Echipa a avut și noroc, dar o formație valoroasă are întotdeauna și șansă. "Nu cred că putem vorbi doar de noroc. Totul s-a întors în favoarea noastră pentru că nu am cedat nicio clipă, am fost concentrate până la final, ne-am încurajat, ne-am luptat și am aplaudat fiecare reușită".

"Suntem favorite"

Iulia nu e superstițioasă, dar nici fricoasă. E doar precaută. "Am spus dinainte că, indiferent de scor, calificarea se va juca la Budapesta. Și acum cred la fel. Eu zic că trebuie să mergem acolo să jucăm de la 0-0, să ne impunem noi jocul, nu să așteptăm de la ele. În aceste condiții, cred că suntem favorite", a încheiat Iulia.

8ediții de Liga Campionilor a bifat Iulia Curea în carieră, 6 cu Oltchim și două cu CSM București. Ea a câștigat Liga sezonul trecut, dar a jucat și finala în 2010

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  11 Aprilie 2017, 08:41

Iulia "la multi ani" si as vrea sa te impui la echipa , ca mai ai de jucat mult timp si nimeni nu-ti va face loc decat tu singura .

ceaiuri
ceaiuri  •  09 Aprilie 2017, 12:32

daca reusea sa si inscrie era si mai bine..varsta isi spune cuvantul..1an mai poate juca la o echipa din liga nationala

Vezi toate comentariile (2)
Comentează