SPORTURI  »  HANDBAL  »  MECIURI

CM din Japonia // VIDEO România și-a stabilit două partide amicale înainte de startul Mondialului de handbal

Articol de - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 16:18

CM din Japonia // „Tricolorele” au acontate două partide de verificare înainte de startul la Campionatul Mondial. Duminică jucăm cu echipa gazdă și marți, 26 noiembrie, cu Olanda.

  • CM de Handbal se va disputa în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie, în Japonia;
  • România va juca 5 meciuri în grupe: cu Spania (30 noiembrie), Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

După mai bine de 12 ore petrecute pe drum, naționala feminină a României a ajuns la Kumamoto, acolo unde are loc ediția a 25-a a Campionatelor Mondiale.

„Tricolorele” au programate până la startul competiției două partide de verificare: cu Japonia, duminică, de la ora 9:00, și cu Olanda, marți, 26 noiembrie, de la ora 10:30. 

Sunt primele meciuri, practic, în care cei doi antrenori le vor putea vedea la lucru pe noile convocate, Elena Dache, Patricia Vizitiu și Anca Polocoșer. 

Tomas Ryde spunea că pentru fiecare adversar de la Mondiale are pregătit un stil de joc. „Într-un mod ne vom apăra cu Spania și într-un alt sistem va juca defensiva contra Muntenegrului sau Ungariei”.

Japonia, adversara din amicalul de duminică, gazda competiției, ne-a pus destule probleme la „Trofeul Carpați”, în luna iunie, Pintea și compania, fără Cristina Neagu, câștigând atunci cu 28-27.  

Japonia a terminat joi seara, la egalitate, 28-28 cu Slovenia, într-un alt joc de verificare, iar sâmbătă la prânz, de la ora 13:00, urmează să joace cu campioana mondială și europeană, Franța. Aceasta din urmă a disputat și ea un prim meci în Japonia, joi seara, zdrobind Brazilia cu 33-22. 

Echipa națională a României a ajuns în Japonia

Programul meciurilor României la CM 

  • 30.11 - ora 11:00 Spania-România
  • 01.12 - ora 11:00 Senegal-România
  • 03.12 - ora 12:00 Kazahstan-România
  • 04.12 - ora 8:00 Muntenegru-România
  • 06.12 - ora 12:00 România-Ungaria
  • Primele trei echipe din grupă merg mai departe 
  • Orele de disputare sunt cele ale României
  • Campionatul Mondial se vede în România la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

Prezentare » Kumamoto, orașul de 650.000 de locuitori în care se desfășoară turneul final

Vezi și:

CM din Japonia // ANALIZĂ GSP Cum ar arăta un prim „7” al României în momentul de față? Certitudini + semne de întrebare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close