SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Concedieri la CSM București » Cine a fost pus pe liber + Scandal pe Facebook

Articol de - Publicat marti, 24 septembrie 2019 19:09

Nicolae Cheșnoiu, consilierul directorului general, Gabriela Szabo, directorul economic Cristina Bârsan, dar și directorul tehnic Vlad Caba au fost dați afară de la Clubul Primăriei Capitalei.

Săptămâna trecută, în ședința Consiliului General al Municipiului București, s-a aprobat o altă organigramă la Clubulul Sportiv Municipal București. Aceasta cuprinde 70 de posturi, între care 8 de conducere. 

Au dispărut din organigramă consilierul directorului general, Nicolae Cheșnoiu, cel care a fost adus în club de către Gabriela Szabo. Odată cu Cheșnoiu, „dispar" și directorul economic Cristina Bârsan, dar și alte patru persoane din Compartimentul Economic, toți veniți „la pachet" cu Cheșnoiu. În schimb, jurista clubului Oana Duminică a ales să plece de bună voie din club.

Șef pe Compartimentul Medical 

Recent, fostul director adjunct al CSM București, Iulian Pâslaru, a câștigat procesul cu clubul, având hotărâre definitivă pentru a fi repus pe același post, cu aceleași atribuții ca în momentul în care a fost dat afară. Gabi Szabo i-a creat un nou post de director adjunct, CSM având acum trei astfel de directori, dar nu i-a dat și aceleași atribuții ca înainte. Lui Pâslaru i s-a alocat să se ocupe de Compartimentul Medical și Metodologic, de Protecția Muncii și de Prevenirea și Stingerea Incendiilor! 

Luni, în urma Consiliului de Administrație al clubului bucureștean, lui Vlad Caba, directorul tehnic al CSM, i s-a pus preavizul în mână, tehnicianul urmând să fie dat afară după o lună.  

Tot în Consiliul de Administrație au ieșit „scântei". Directorul general Gabriela Szabo s-a contrat cu viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, cel care se ocupă direct de club. Bădulescu i-a reproșat managementul din ultimul timp, dar și faptul că echipa feminină a pierdut încă o dată la Rm. Vâlcea, fiind în pericol să rateze titlul. Szabo i-a reproșat faptul că tot caută motive pentru a-și da demisia! 

Se ceartă pe Facebook cu foștii angajați! 

Eugen Banciu, fostul team-manager al echipei de volei feminin, echipă desființată în această vară, a postat pe 21 septembrie, pe contul său de Facebook, un text cu comentariul: „În urmă cu trei ani echipele de handbal și volei feminin ale CSM București scriau istorie, câștigând două trofee unice pentru sportul românesc. Eram toți o familie unită și ne bucuram de succesele fiecăruia dintre noi. Din păcate, acum sunt alte vremuri, iar voleiul nu mai există și handbalul tinde spre noi eșecuri. Oare cine este de vină?", a scris Banciu. 

Gabi Szabo i-a răspuns însă fostului ei angajat, într-un mod arogant: „Am o știre pentru tine... dacă cauți job, vezi că Tg Mureș a suspendat echipa din campionat!". Tot la această postare, unul dintre consilierii Primăriei Capitalei, Ion Voicu, i-a transmis lui Banciu: „Zi-i, tată, direct, demisia!".

VEZI ȘI:

SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 20-19 // Carmen Martin, impresionată de atmosfera din România: „A fost incredibil! Ca în Champions League”

SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 20-19 // Carmen Martin, impresionată de atmosfera din România: „A fost incredibil! Ca în Champions League”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează