SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 20-19

SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 20-19 // Carmen Martin, impresionată de atmosfera din România: „A fost incredibil! Ca în Champions League”

Articol de - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 19:43

Carmen Martin, extrema dreapta de la CSM București, a fost impresionată de atmosfera de la Vâlcea. „Cu asemenea suporteri, e mai ușor să câștigi”, spune iberica.

Carmen Martin a revenit la CSM București după o accidentare. Lipsa jocurilor s-a văzut la extrema dreapta, altă dată un adevărat metronom în evoluțiile sale la echipă. Declarații pline de fair-play are spaniolei care a recunoscut superioritatea gazdelor.

- Carmen, ați pierdut încă o dată la Vâlcea. Cum a fost? 

- Un meci foarte greu. Este dificil să joci la Vâlcea, în această atmosferă incredibilă, atunci când tu ești adversar. Fetele de la Vâlcea trebuie să fie fericite și să le mulțulească acestor fani, incredibili! 

- Șase puncte...

- Este o diferență mare, au trecut doar cinci etape, dar nu trebuie să cedăm. Am pierdut la Zalău, acum la Vâlcea, trebuie să muncim mai mult și să sperăm până la capăt. Să fim unite, avem multe jucătoare accidentate. Dar nu trebuie să cedăm după aceste înfrângeri. 

- A fost un nivel bun, unul de Liga Campionilor? 

- A fost incredibil. Un nivel cu adevărat foarte înalt. Iar ultima aruncare, a fost de-a dreptul incredibilă. Nu vezi așa ceva foarte des. Vâlcea a meritat să câștige și merită felicitări.

„CSM joacă în acest moment foarte bine în apărare, dar în atac suferim. Se vede lipsa Cristinei Neagu, a Norei Mork, Dragana Cvijici și Carmen Martin abia au intrat. Jocul a fost unul de angajament, s-a jucat la limita regulamentului. Angajamentul fizic a fost incredibil. Mă bucură evoluția portarilor pentru echipa națională, și Iulia și Denisa au apărat foarte bine. Cred că titlul nu e jucat, trebuie să sperăm până la final” - Tomas Ryde, antrenor CSM București

„Am arătat că suntem o echipă adevărată!”

„Am avut luciditatea și forța de a nu ceda niciun moment. Am arătat că Vâlcea este o echipă foarte bună în faza de apărare, am avut agresivitate, practic am respectat tot ceea ce am pregătit. O echipă unită, care joacă până la ultima picătură, cu inima. Felicit fetele, le mulțumesc lor și suporterilor care ne-au împins de la spate. E o victorie mare, am confirmat startul bun, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Până acum, ceea ce am realizat a fost pentru că am fost modești!", a declarat Pera.  

Tehnicianul nu crede că lupta la titlu s-a încheiat. „Ne așteaptă multe meciuri în fața unor echipe puternice. Campionatul României e acum foarte puternic și trebuie să fim atenți la fiecare adversar”, a subliniat Pera. 

„Nu e cel mai important gol al meu!”

Samara da Silva a făcut din nou un meci fantastic în tricoul echipei campioane. Brazilianca a fost cea mai importantă jucătoare în faza de apărare, dar pe final, a fost trimisă și în atac. A jucat chiar al doilea pivot, scoțând două aruncări de la 7 metri. La ultima fază însă, sud-americanca și-a asumat răspunderea de a arunca la poartă și a trimis mingea în vinclul porții adverse.  

„Nu m-am gândit unde să arunc. Am zis să trag cât mai tare și poate intră”, a explcat Samara. „Nu, nu cred că e cel mai important gol. Nu am câștigat nimic cu el. Dar e un gol important. Mulțumesc Domnului că prin el, am făcut mulți oameni fericiți!”, a mai spus aceasta.

VEZI ȘI:

VIDEO SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI // Dramatism în derby-ul handbalului feminin! SCM Rm. Vâlcea, victorie în ultima secundă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
928227664200805
Florin Popescu  •  22 Septembrie 2019, 10:15

Totuși , ce istorie are in handbal aceasta CSM București ? Sunt doar banii bucureștenilor la mijloc folosiți de primărie ... în rest ???? Valcea are tradiție in handbal ... iar ce face acum face pe un buget de x ori mai mic decât la București ... de aici si suporterii .. sa ne uitam si la Craiova la fotbal ... asta înseamnă tradiție !!!

rivaldinho
rivaldinho  •  22 Septembrie 2019, 05:01
Postat de vishnu pe 21 Septembrie 2019, 20:21

Stimati bucuresteni, aici sunt banii dumneavoastra.

Asa, si? Bucurestiul e cat o tara. Nu ai rezultate in sport decat daca investesti.

ceaiuri
ceaiuri  •  21 Septembrie 2019, 21:29

campionatul se joaca(sunt cateva echipe bune in liga)cred ca ambele pot sa mai piarda puncte in clasament

Vezi toate comentariile (4)
Comentează