SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / LIGA NAȚIONALĂ

Constanța întoarce miraculos și trimite disputa cu HC Odorhei în decisiv!

FOTO: HC Odorhei +1   FOTO
FOTO: HC Odorhei

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2017 21:45

HC Odorhei a condus la Constanța 55 de minute, dar a ratat incredibil pe final și a pierdut până la urmă la limită, 27-28.

Echipa lui Vlad Caba, care câștigase prima dispută din "sferturile" Ligii Naționale cu 27-22, a avut și patru goluri avans, dar constănțenii au refăcut handicapul. Portarul Rudi Stănescu a închis poarta, iar sârbii Cutura și Crnoglavac au marcat împreuna 16 goluri, mult mai mult decât jumătate din golurile echipei.
Golul victoriei care trimite disputa în decisiv a fost marcat de veteranul Dalibor Cutura cu 10 secunde înainte de final. Marius Mihalcea a avut șansa egalării cu două secunde înainte de final, dar Rudi Stănescu s-a opus. Odorheiul continuă însă să aibă prima șansă la calificarea în semifinale, jucând meciul al treilea, cel decisiv, pe teren propriu, pe 13 aprilie. Veteranii pregătitți de Aihan Omer nu pot fi însă niciodată desconsiderați, Constanța fiind echipa cu cea mai înaintată medie de vârstă din Liga Națională.

Tot în decisiv e și meciul dintre Potaissa Turda și Poli Timișoara, ambele formații fructificându-și avantajul terenului propriu.
În schimb, Dinamo și CSM București sunt în semifinale și-și așteaptă adversarele. Dinamo va juca cu învingătoarea din dubla HC Odorhei cu HC Dobrogea Sud Constanța, iar CSM va întâlni pe Potaissa Turda sau Poli Timișoara.

PLAY-OFF - SFERTURI DE FINALĂ
Dinamo București-Dunărea Călărași 2-0 31-26 și 23-21
CSM București-HC Vaslui 2-0 27-24 și 30-27
Potaissa Turda-Poli Timișoara 1-1 31-22 și 29-30
HC Odorhei-Dobrogea Sud 1-1 27-22 și 27-28
Meciurile se joacă după sistemul cel mai bun din 3 partide

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1249166711
Bogdan Babău  •  11 Aprilie 2017, 08:14

Lipsa de profesionalism ! Cum poti sa vorbesti despre meciul de la Constanta dintre HCD si Odorhei si sa postezi fotografii de la intalnirea de la Odorhei dintre cele doua echipe. Chiar nu ati avut fotoreporter la aceasta confruntare ? Rusine ! Unde esti tu Ioan Chirila, Fanus Neagu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează