SPORTURI  »  HANDBAL  »  FRH

VIDEO Constantin Din rămâne președintele FRH » Reacții după Adunarea Generală Extraordinară de astăzi

FOTO: Tadici azi la FRH
FOTO: Tadici azi la FRH

Articol de , , - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 16:43 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 19:19

Ședința Consiliului de Administrație al FRH s-a întrunit astăzi și i-a acordat în continuare încredere actualului președinte, Constantin Din. 

Ședința consiliului a început de la ora 11:00 și a ținut aproape 5 ore! Când s-a ajuns la procedura pentru votare, s-a hotărât vot secret, iar după numărarea voturilor scorul a fost 7-7. Interesant este că a votat și președintele Constantin Din, care era parte din speța respectivă, iar în regulamentul Consiliului de Administrație, la Articolul 8.1, paragraful 2, se specifică: „Sunt incompatibili a vota cu privire la anumite puncte incluse pe «Ordinea de zi» cei care sunt implicați personal..."

Mario Iorgulescu, condamnat DEFINITIV la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare!
DECIZIE
Mario Iorgulescu, condamnat DEFINITIV la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare!

VIDEO. Gherghe Tadici: „N-am fost nemulțumit de nimic”

Cu toate că s-a aflat în tabăra care a dorit schimbarea, Gheorghe Tadici, membru în CA și antrenorul lui HC Zalău, a ieșit destul de calm la final și a explicat că n-a avut nicio nemulțumire și că dorește o schimbare la nivel competițional.

„E o decizie de care domnul Din va ține cont la final și anume că va rămâne. Pe mine nu m-a nemulțumit nimic, mai ales că sunt spre final. Am șapte mandate aici! Mi-am spus și eu acum punctul de vedere cu privire la centrele de excelență și vizavi de echipele naționale și despre sistemul competițional de la junioare”

VIDEO. Rudi Stănescu: „A fost un vot normal”

Rudi Stănescu, fostul portar și membru în CA, a explicat că votul a fost unul normal pentru ceea ce a realizat Constantin Din.

„A fost o normalitate ceea ce s-a întâmplat. Mergem înainte cu această formulă pentru binele handbalului. Domnul președinte a obținut un vot de încredere. Mai sunt multe de pus la punct, dar sunt speranțe că lucrurile se rezolvă. Sunt voci care contestă unele decizii ale președintelui, dar trebuie să existe o opoziție constructivă pentru a avea de câștigat”, a spus Rudi Stănescu.

Citește și alte știri:

Suspendare-RECORD! Valentin Țicu și-a aflat pedeapsa după ce l-a băgat în spital pe Dragoș Iancu: revine în 2024! Cum a comentat jucătorul sibienilor

Prima reacție a clubului Dinamo din Liga 1 vizavi de sosirea lui Ionuț Lupescu la CS Dinamo: „De bun augur”. Ce discuții au fost între Eugen Voicu și „Kaiser”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează