SPORTURI  »  HANDBAL  »  RECORD RUȘINOS

Contraperformanță uluitoare la un meci de handbal din România! Și antrenorul adversarelor a fost șocat: "Nu am văzut niciodată așa ceva"

Fetele de la Activ Plopeni
Fetele de la Activ Plopeni

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2018 14:05

O partidă de handbal din cadrul Diviziei A feminine (liga secundă) a bifat un record negativ greu de imaginat pentru acest sport. 

La final a fost 31-9 pentru Activ Plopeni, echipa antrenată de Florin Ciupitu, în dauna formației LPS Târgu Jiu. Dar ce a șocat a fost că oaspetele au marcat numai două goluri pe parcursul primei reprize, încheiată la un scor incredibil: 15-2!

”De când antrenez, și s-au adunat destui ani, nu am văzut, la niciun nivel, o asemenea diferență de scor la pauza unei partide. Să marchezi doar de două ori în 30 de minute este o rară contraperfoemnață”, a spus, la capătul confruntării, antrenorul echipei din Plopeni, Florin Ciupitu.

LPS Târgu Jiu are cinci eșecuri din tot atâtea meciuri disputate în campionat, în care gorjencele au încasat aproape 200 de goluri!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  16 Octombrie 2018, 17:54

umplutura gsp!

vladzi
vladzi  •  16 Octombrie 2018, 16:01

Articol facut in lanul de porumb! In poza sunt fetele de la echipa gazda, si anume Activ Plopeni!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  16 Octombrie 2018, 15:29

Exista chiar si un meci oficial de care imi aduc aminte, in optimile Campioantului Mondial din 1999. Romania a invins atunci Olanda, care tocmai batuse in grupe Norvegia, tara gazda, principala favorita si viitoare campioana. Ei bine, invingatoarea Norvegiei a inscris in prima repriza cu Romania un "colosal" numar de 3 goluri. Sigur, nu sunt 2, dar comparand circumstantele (meci in play-off-ul unui turneu suprem respectiv liga secunda in Romania) cred ca olandezele au "reusit" atunci o contraperformanta mai tare. Si imi mai amintesc de un meci de la Moscova 1980 cand baietii au invins URSS cu 22-19 dupa ce erau condusi cu 15-9 la pauza. Ceea ce inseamna ca sovieticii, gazde, campioni en-titre, favoriti principali ai turneului olimpic, au marcat de 4 ori in repriza a doua.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează