SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA, AZI, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE TVR2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Corespondenţă din Debrecen » Odihnă, plimbare şi antrenament » Cum şi-au petrecut handbalistele tricolore ziua de dinaintea meciului cu Ungaria

Articol de - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 20:37

"Tricolorele" au petrecut ziua de ieri mai mult în hotel, odihnindu-se înaintea partidei de azi cu Ungaria. Profitînd de soarele care a strălucit la Debrecen, unele fete au ieşit şi la plimbare, prin centrul oraşului.

"După masa de dimineaţă, unele dintre ele mi-au cerut să mutăm vizionarea o oră mai tîrziu pentru a se mai odihni. A intervenit oboseala, e normal", a declarat selecţionerul Gheorghe Tadici.

După vizionări şi şedinţe tactice, româncele au făcut aseară şi un antrenament, care a avut loc însă în a doua sală din Debrecen, Fonix Hall fiind destinată exclusiv echipelor care au venit din grupa A, de la Gyor: Spania, Ungaria şi Polonia.

România trebuia să înceapă antrenamentul de la ora 21:30, dar a făcut de la 19:15. "Norvegia ne-a anunţat că nu merge la sală şi ne-a oferit nouă poziţia sa. Şi noi am procedat la fel în ziua disputei cu Ucraina şi ele au făcut în locul nostru", a dezvăluit Tadici.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  13 Decembrie 2014, 09:34

"Ziaristule" Marian Ursescu, "Cum si-au petrecut handbalistele" este corect si nu "Cum si-a petrecut handbalistele' cum gresit ai scris. Folosesti cumva gramatica aceea in care daca sunt sub 50,se foloseste singularul?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează