SPORTURI  »  HANDBAL  »  

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // FOTO EXCLUSIV Cristina Neagu, detalii de ultim moment despre genunchiul cu probleme: „Ritmul e foarte intens aici”

Articol de , - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 14:21

România a pierdut categoric în fața Spaniei, scor 16-31, în primul meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Cristina Neagu (31 de ani) a dezvăluit cum a resimțit genunchiul ei ritmul intens al partidei.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii
  • Următoarele meciuri ale României: Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

Neagu nu e refăcută complet după accidentarea teribilă care a ținut-o departe de parchet aproape un an. Interul stânga al naționalei a început partida din postura de rezervă, dar a fost utilizată rapid, când situația părea să scape de sub control. Cristina a terminat cu 6 reușite, cele mai multe ale unei jucătoare „tricolore”, dar recunoaște că genunchiul încă o jenează.

Nu pot să zic că e bine, dar rezistă destul de OK. Ritmul este foarte intens aici, joci aproape în fiecare zi şi eu am maximum 10 antrenamente făcute cu echipa”, a precizat Neagu. 

+4 FOTO

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Cristina Neagu, în stare de șoc după România - Spania 16-31: „Sincer, nu văd niciun lucru bun, dar ce altceva să fac?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Decembrie 2019, 10:35

Cristina nu stiu daca am dreptate ,dar cred ca te-ai cam grabit cu intrarea si pt. faptal ca la antrenamentele din naintea CM tactica a fost fara tine ,tu prea eclipsezi tinerele debutante ,nu le incurajezi . Tu decizi daca ne facem incontinuare de ras sau nu ,ca antrenorul nu conteaza ,trebuia sa stea cineva si pe banca ca altfel nu se putea .

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  01 Decembrie 2019, 09:32

Da , doar că ritmul intens e al celorlalte ... ritmul României aduce cu dansul pinguinului ...

andrei.33
andrei.33  •  01 Decembrie 2019, 02:32
Postat de nebeleizis pe 30 Noiembrie 2019, 20:36

Ce imi place de astia care nici macar nu stiu ce e aia clister, dar se dau mari antrenori, selectioneri samd. :)))) Tot ei vor fi primii in cazul in care Cristina va face din nou meciuri mari care o vor pupa in fund ... :))) Doamne, ce stafii de caractere pe aici ...

Tu stii ce e clister, noi stim ce e clitoris. Ghici cine e in avantaj.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează