SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DIN JAPONIA

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Cristina Neagu, Tomas Ryde și toate fetele din echipa națională au mers la o oră de meditație la Templul Kodenji

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 11:09

După ce miercuri s-au distrat într-o sală de jocuri video și au luat cina la prefectura din Saga, acum ”tricolorele” au vizitat Templul Kodenji

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii
  • CM de Handbal se va disputa în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie, în Japonia;
  • România va juca 5 meciuri în grupe: cu Spania (30 noiembrie), Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

Naționala feminină a României a avut și joi, în program, un eveniment extrahandbal, în care fetele au ieșit din tensiunea apropierii meciurilor la turneul final. 

Tomas Ryde și-a dus jucătoarele la Templul Kodenji, una dintre principalele puncte de atracție ale regiunii. Grădina templului reprezintă o adevărată splendoare primăvara, când înfloresc cireșii. Este unul loc foarte cunoscut de fanii artelor marțiale, pentru că aici Yamamoto Tsunetomo, un samurai celebru, a renunțat la statutul său și a preluat practica de Zen, prin meditație.

Exact asta au și fost învățate "tricolorele", la ședința de meditație de la templu. Cum să se concentreze și să se delimiteze de tot ceea ce le înconjoară.  Rămâne de văzut cât le-au ajutat pe Neagu și compania activitățile recreative în perspectiva jocurilor din grupa C.

"Pff, sunt entuziasmat de această ţară şi de tot ce e aici. E fantastic. Totul este curat, oamenii sunt atât de prietenoşi, mâncarea este superbună, totul este respectat la secundă atunci când vine vorba despre punctualitate. Condiţiile pe care le aveam sunt, de asemenea, fantastice. În concluzie, mă bucur din plin de timpul petrecut aici, în Japonia", a spus Tomas Ryde, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

România - Spania se va disputa într-un complex sportiv construit acum aproape 4 decenii și are 3.000 de locuri

VEZI ȘI:

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Tomas Ryde explică modul în care a pregătit echipa în ultimele zile din Japonia: „Nu cred că se va muri dacă pierdem cu Spania"

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO+FOTO Reportaj GSP din Kumamoto, oraşul în care se va disputa Mondialul de handbal: plin de viaţă, de oameni cumsecade şi de o civilizaţie de care suntem atât de departe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
424036781712259
Claudio Florian  •  29 Noiembrie 2019, 09:56

Felicitari ca nu ati vorbit si aici despre salariul lui Neagu sau al lui Mork.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează