SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DIN JAPONIA

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO EXCLUSIV Ce spune Cristina Neagu despre șansele de calificare în grupa principală: „Nici nu știu cum să calculăm”

Articol de , - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 17:36

România a obținut prima victorie la Campionatul Mondial de handbal feminin, scor 29-24 cu reprezentativa din Senegal. Cristina Neagu (31 de ani) a fost cea mai bună jucătoare de pe teren și îndeamnă la calm înaintea meciurilor decisive.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • Programul României la CM Handbal: România-Kazahstan (marți, 3 decembrie, ora 12:00), România-Muntenegru (miercuri, 4 decembrie, ora 08:00) și România-Ungaria (vineri, 6 decembrie, ora 12:00);
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

„Eu am spus clar că din momentul în care revin şi intru pe teren, nu joc ca să mă menajez, dau tot ce am mai bun şi acest lucru l-am făcut şi azi. Câteodată îmi iese, câteodată nu, depinde şi cât de mult mă ajută corpul, genunchiul. De exemplu, azi m-am simţit în largul meu şi mă bucur că mi-a ieşit jocul, că am putut să le ajut pe fete şi că am câştigat. 

Să vedem ce va fi în continuare, avem lucruri de îmbunătăţit, dar dacă de ieri până astăzi am făcut acest progres, atunci de ce să nu fim optimiste că vom păstra acest trend şi în zilele viitoare?”, a declarat Neagu într-un interviu acordat lui Dan Udrea, reporterul GSP.ro prezent în Japonia alături de națională.

13 goluria marcat Cristina Neagu în victoria cu Senegal

Ne luptăm cu Ungaria și Muntenegru

Cristina Neagu îndeamnă la calm înaintea meciurilor decisive: „Nici nu ştiu cum să calculăm, cert e că trebuie să batem Kazahstanul, după care probabil că vor urma două meciuri de totul sau nimic, cu Muntenegru şi Ungaria, dar mai este până atunci”.

Clasamentul grupei

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO EXCLUSIV Ce spune Cristina Neagu despre șansele de calificare în grupa principală: „Nici nu știu cum să calculăm”

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Cristina Neagu, desemnată jucătoarea meciului » A terminat partida cu gheață la genunchi: „Sper că v-am făcut un cadou de Ziua Națională”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Decembrie 2019, 16:39

meciurile ne ajuta..avem timp sa ne acomodam,dar din cele doua jocuri ne tb sigur o victorie pt a merge mai departe..dar greu la deal cu boii mici,Neagu nu poate mereu sa invinga de una singura...

424036781712259
Claudio Florian  •  01 Decembrie 2019, 18:29

Va lasa pe voi sa calculati, ea joaca handbal.

10205443112577956
Peter Borcea  •  01 Decembrie 2019, 18:22

Calculat ? NU !!! Trebuie cistigat fiecare meci de acum incolo ! BAFTA !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close