SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO + FOTO Samuraii sunt cu noi! Japonezii i-au scandat numele Cristinei Neagu

Articol de , - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 10:53

România și Ungaria joacă astăzi, de la 12:00, un meci decisiv pentru calificarea în faza grupelor principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. „Tricolorele” au fost întâmpinate de susținători gălăgioși la sala din Kumamoto.

Un grup de fani români a așteptat autocarul la intrarea în sala din Kumamoto, locul meciului cu Ungaria. Suporterii „tricolori” au primit întăriri neașteptate din partea localnicilor. Doi japonezi, costumați inedit, s-au alăturat scandărilor de susținere.

Unul dintre ei purta o uniformă tradițională de samurai, iar celălalt avea cartoane tricolore pe care erau inscripționate numele Cristinei Neagu, al Crinei Pintea și al celorlalte fete.

Sosirea României

Vezi și:

ROMÂNIA - UNGARIA // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA » EXCLUSIV FOTO&VIDEO Ce făcea Ryde la ultimul antrenament înaintea finalei cu Ungaria

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Per Johansson, antrenorul Muntenegrului: „Sunteți favoriți cu Ungaria, aveți ce nu are nimeni în lume!” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează