SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

ROMÂNIA - UNGARIA // CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA » EXCLUSIV FOTO&VIDEO Ce făcea Ryde la ultimul antrenament înaintea finalei cu Ungaria

Articol de , - Publicat joi, 05 decembrie 2019 11:29

CAMPIONATUL MONDIAL DIN JAPONIA // Vineri, la ora 12:00, România dispută meciul decisiv pentru accesul în Main Round la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Adversară ne va fi Ungaria şi avem doar varianta victoriei pentru a merge în grupa principală şi pentru a ne bate pentru un loc în primele 12 echipe.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii;
  • România joacă meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale vineri, cu Ungaria, de la ora 12:00. „Tricolorele” au nevoie de victorie

Astăzi, la Kumamoto, România a avut ultimul antrenament înaintea acestui meci decisiv, iar atmosfera la şedinţa de pregătire a fost extrem de destinsă. 

Antrenamentul a avut loc în sala secundară a complexului, unde am evoluat cu Muntenegru, iar condiţiile mai degrabă îndemnau la sporturi de iarnă decât la handbal: a fost extrem de frig în sală.

Ryde le-a ţinut jucătoarelor un scurt speech tactic, în care a analizat ce a fost cu Muntenegru şi ce ar trebui să joace cu Ungaria, după care în timp ce Pintea şi compania s-au încălzit, el a scos două rachete de tenis şi a jucat cu unul dintre membrii staff-ului său, nu înainte de a vorbi separat, preţ de câteva minute, cu Dumanska şi Florica. 

+10 FOTO

Pe ultima a cărat-o ulterior în spate până la marginea terenului, spre amuzamentul extremei stânga de la SCM Rm. Vâlcea, dar şi al tehnicianului suedez.

Şi fetele au părut să fie extrem de relaxate, iar atmosfera a fost una de bună dispoziţie, cu Perianu şi Ostase în prim-plan, având rolul de a destinde atmosfera la jocurile comandate de preparatorul fizic pentru încălzirea dinaintea antrenamentului. 

Neagu a stat suplimentar pe bicicletă, tocmai pentru a-şi încălzi foarte bine picioarele, acolo unde a suferit operaţii complicate la ambii genunchi, ultima la dreptul, în urma unei rupturi a ligamentelor încrucişate.

Vezi și: 

EXCLUSIV Per Johansson, antrenorul Muntenegrului: „Sunteți favoriți cu Ungaria, aveți ce nu are nimeni în lume, o jucătoare fenomen” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gilos
gilos  •  06 Decembrie 2019, 16:42

Sa va fie rusine pentru atitudinea denigratoare si jignitoare pe care o aveti. Va suspectez de interese meschine sau prostie. Decat asa corespondenti, mai bine lipsa. Felicitari fetelor, hai Romania !!

johanisoaia
johanisoaia  •  06 Decembrie 2019, 10:53
Postat de Bolon Yokte pe 05 Decembrie 2019, 15:23

Ryde nu mai lucra,nu mai avea nici un contract din 2016 ,de atunci tot de la Dedu avusese/a avut mandat fiind trimis la Rio în Brazilia unde ne făcuse de rîs,pierzînd cu Angola și spulberănd șansele României.Dedu un păcălici ridicol, a zis-să-l mai pună odata pe ryde antrenador să mai scufunde barca din nou..Ryde e în vacanță all inclusiv în Japan,impreuna cu soția,pe banii fraierilor-ai românilor..

asta e adevarul. tare

10214401679706072
Sergiu Terzian  •  05 Decembrie 2019, 23:52

Ryde este un antrenor foarte bun, un fin psiholog si pedagog. Sa nu uitam ca ultima medalie la un mondial a fost luat cu el pe banca ! Mai vizionati cele 3-4 meciuri de la acel mondial, cu Brazilia, Danemarca, Norvegia, Polonia si o sa vedeti ca poate o echipa cu el ca antrenor. Din pacate, astazi, din cauza unor evenimente total independente de vointa lui, echipa este pe jumatate decimata. El a facut toata tactica si antrenamentele impreuna si cu jucatoarele Coronei Brasov, care astazi sunt suspendate pentru dopaj! Putea sa fie si Ambros, Tadici, Voina, ca in astfel de situatie, supravietuirea este singura posibilitate. O victorie cu Ungaria ar fi o minune in aceasta situatie. Este absolut frustrant pentru o jucatoare ca Neagu, care este peste toate jucatoarele din lume, sa nu poata beneficia de un lot cat de cat competent si experimentat! 3 jucatoare au ajuns la lot cu o ora inainte de decolarea avionului catre Japonia! Ce ar mai fi de zis? Ca Ryde e de vina pentru toate astea? sa fim seriosi!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează