SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Lorena Ostase, interviu sincer: „Acest mesaj primit de la fani m-a emoționat cel mai mult”

Articol de , - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 18:10

Lorena Ostase, 22 de ani, debutantă la un Campionat Mondial, a dialogat cu reporterii GSP prezenți în Japonia despre parcursul naționalei României de la turneul final, dar și despre emoțiile cu care s-a confruntat în meciurile desfășurate în această săptămână. 

  • România - Rusia (duminică, ora 08:00), România - Suedia (marți, ora 13:30) și România - Japonia (miercuri, ora 11:00) sunt cele 3 partide pe care le avem de disputat în Main Round
  • Pentru a ne califica în semifinale trebuie să învingem în toate cele 3 partide și să așteptăm jocul rezultatelor
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii

Lorena Ostase despre...

...cheia victoriei de vineri, 28-27:Cu Ungaria am crezut în noi până la capăt. A făcut diferența spiritul de echipă. Jucătoarele din teren au simțit vibe-ul nostru de pe bancă, le-am încurajat în permanență pe durata meciului”

...emoțiile de la acest turneu final: „A fost mai greu la început, dar fetele au fost alături de mine. M-au ajutat și pe mine, și pe celelalte fete tinere. Jucând, emoțiile dispar, oricum”

...cele mai frumoase mesaje venite din partea fanilor: „Am primit multe mesaje. A fost unul mai special: «Am murit și am înviat în același timp, mulțumesc fetelor!». A fost foarte emoționant”

36 de goluria marcat Lorena Ostase pentru CSM Slatina în cele 10 partide disputate în actuala ediție a Ligii Naționale. A mai jucat în carieră la Unirea Slobozia

LORENA OSTASE, CEL MAI BUN PIVOT!

Lorena a fost votată sezonul trecut cel mai bun pivot din întrecerea internă, deși joacă la o echipă din a doua jumătate a clasamentului, CSM Slatina.

De altfel, jucătoarea născută la Vaslui a fost în echipa ideală și la Campionatul Mondial de junioare din Macedonia 2014, atunci când România a cucerit aurul. Face parte din aceeași generație cu Iulia Dumanska, Bianca Bazaliu, Cristina Laslo, Dana Abed Kader și Alina Ilie, însă doar ea și Iulia sunt la turneul final din Japonia.

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // VIDEO Lorena Ostase, interviu sincer: „Acest mesaj primit de la fani m-a emoționat cel mai mult”

Vezi și: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Lorena Ostase, una dintre cele mai tinere jucătoare din lotul României: "Avem în faţă o mare provocare, suntem gata de luptă!"

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // Dezvăluirile Cristinei Neagu după schimbul de replici cu Crina Pintea, înaintea 7 metriului decisiv cu Ungaria: "Asta mi-a zis! M-am gândit la foarte multe lucruri"

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
424036781712259
Claudio Florian  •  07 Decembrie 2019, 22:45

Bravo Lorena!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează