SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

CORESPONDEȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Anca Polocoşer, distrusă de eşec: a izbucnit în plâns şi a fost calmată cu greu!

Articol de , - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 14:48

România a pierdut categoric în fața Spaniei, scor 16-31, în primul meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii
  • Următoarele meciuri ale României: Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie).
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

Rezultatul dezastruos a fost cel mai greu resimţit de una dintre cele mai tinere jucătoare pe care România a deplasat-o în Japonia. 

Anca Polocoşer, 22 de ani, a izbucnit în plâns imediat după ce s-a terminat jocul şi a fost cu greu liniştită de cei din staff. Chiar şi aşa, cu ochii roşii, a venit la conferinţa de presă. 

"Ce reprezintă lacrimile mele? O foarte mare tristeţe. Eu, toţi de aici, toţi cei de acasă ne-am fi imaginat altfel acest debut. Sper ca de aici înainte să plâng doar de fericire", a spus Polocoşer.

CORESPONDEȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Anca Polocoşer, distrusă de eşec: a izbucnit în plâns şi a fost calmată cu greu!

După care a adăugat: "E cam rece acest duş pe care l-am făcut, tot ce sper e să nu ne pierdem încrederea fiindcă rezultatul e extrem de dur. Îi mulţumesc domnului Ryde că mi-a dat această şansă, să joc, probabil că mulţi de acasă nu mi-ar fi dat-o. Mai multe nu ştiu acum ce să spun, e un moment complicat rău".

VEZI ȘI:

România - Spania 16-31 // Naționala României, debut umilitor la Campionatul Mondial din Japonia! De când nu am mai suferit un astfel de eșec + ce urmează

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Cristina Neagu, în stare de șoc după România - Spania 16-31: „Sincer, nu văd niciun lucru bun, dar ce altceva să fac?”

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV Tomas Ryde, reacţie incredibilă: „Nu-mi reproşez nimic! Şi mâine e o zi, soarele va răsări din nou”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
xac13
xac13  •  01 Decembrie 2019, 08:49

Ce chin , ce jale !!! Nu este de vina dl Ryde , nici a dl. Buceschi ( chiar daca am fost primul care a aplaudat" transferul''de la C.S.M. ) asta este valoarea handbalului feminin , care in ultimul timp a stat in umbra dra. Cristina Neagu ( un adevarat superstar). Ce pot sa faci cand inainte de mondial nu poti sa te bazezi pe 2 -3 jucatoare importante . Poti doar sa joci cu o jucatoare care a facut in ultimii ani faza de aparare ( revenind si dupa o accidentare !!! si schimbarea alimentatiei , trecand la un regim normal la vegetarian / vegan). Cum este poasibil ca o intreaga echipa sa fie dusa ca o "turma" la o recuperare ??? interzisa de WADA ??? Cum este posibil ca o MAMA , jucatoare de o glorie incontestabila , antenor si manager sa fie de acord cu asa ceva !!! Cum este posibil ca un fost jucator , antrenor si secund la nationala sa-si permita ca viata sportiva ( cariera) fiicei lui sa aiba de suferit ??? .Haideti sa spunem adevarul , un primar p.d.l-ist/basist - prieten cu medicul belgian care detine clinica din Brasov este cheia ( clinica este plasata langa primarie - coincidenta ciudata !!!) .Problema este la copii , juniori unde antrenamentele sunt niste glume proaste , unde parintii platesc pentru transport , hrana si echipament . Unde copii lor mai sunt si injositi , abuzati fizic, emotional si cateodata chiar sexual . Aici trebuie intervenit , aici antrenorii trebuie sa aiba atestate Master Coach ,nu doar cei din prima liga !!! .

1198649370199221
Dumitru Florin  •  30 Noiembrie 2019, 21:53

Pacat de acest debut de... repede uitat! Sa speram ca urmatoarele jocuri, incepand chiar cu cel de duminica vor fi cu totul altfel, la un alt nivel al performantei! Hai Romania!! (P.S. Nea Dane, adu-mi si mie un exemplar din ziarul special!)

fibra
fibra  •  30 Noiembrie 2019, 21:31

D.le. Udrea, ce părere aveți câștigăm cu Senegal? După valoarea jucătoarelor noastre arătată cu Spania ,eu nu cred. Nu știu câtă vină are antrenorul atâta vreme cât Neagu e o jucătoare modestă din cauza gravei accidentări, iar celelalte sunt la număr.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează