SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Un handbalist român e coleg cu primii jucători infectați cu coronavirus

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 13:45

Pandemia de coronavirus înregistrează primele cazuri și în sfera handbalului: doi jucători de la echipa de primă ligă franceză Chambery Savoie, unde evoluează și românul Demis Grigoraș (26 de ani). Un alt jucător din liga a doua a contactat Covid-19 și jucat un meci.

„Ca măsură de precauție, handbalul Chambéry Savoie Mont Blanc, împreună cu ARS (Agenția Regională de Sănătate) a decis să pună doi jucători profesioniști ai echipei în carantină. Acești doi jucători au întâlnit, în ultimele zile, persoane potențial afectate”, a anunțat clubul aflat pe locul 9 în prima ligă franceză de handbal masculin.

La Chambery evoluează și Demis Grigoraș (26 de ani), interul dreapta al „naționalei” României. Un alt caz apărut în handbalul francez este la echipa de ligă secundă Limonges. Numele jucătorilor infectați nu a fost dat publicității. De semnalat e faptul că jucătorului de la Limonges, simptomele i-au apărut pe 8 martie, dar cu două zile înainte, echipa sa a jucat în campionat partida de la Strasbourg, câștigată cu scorul de 28-22.

VEZI ȘI:

CORONAVIRUS / Real Madrid, în carantină. La Liga, suspendată » Jucător madrilen depistat pozitiv cu coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
446194735563038
Cony Nick  •  14 Martie 2020, 04:16

Întrebare pentru arbitri: este voie sa poarte acest fel de bandaj la mâna ... ce spune regulamentul de Handball IHF.... multumesc frumos pentru raspuns...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close