SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RÂMNICU VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 24-33

EXCLUSIV Fostul „secund” al naționalei despre cum a făcut CSM București diferența cu SCM Rm. Vâlcea: „Acolo le-au măcinat!”

CSM București nu i-a dat nicio șansă lui SCM Râmnicu Vâlcea. FOTO: Marius Ionescu +49   FOTO
CSM București nu i-a dat nicio șansă lui SCM Râmnicu Vâlcea. FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 19:09 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 00:55

Costică Buceschi (50 de ani), antrenorul lui Minaur Baia Mare și fost „secund” al echipei naționale, a analizat, în exclusivitate pentru GSP.ro, partida SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București, din „optimile” Ligii. „Tigroaicele” s-au impus categoric, 33-24.

  • Returul se joacă sâmbăta viitoare, în Sala Polivalentă din Capitală

Buceschi crede că diferența a fost făcută la nivel defensiv, unde apărarea bucureștencelor a funcționat ireproșabil. Tehnicianul a mai remarcat și talia superioară a „tigroaicelor”.

„CSM e o echipă care joacă de foarte mult timp la acest nivel și știe să gestioneze momente de acest fel. În plus, jucătoarele lor sunt mult mai masive și rezistă mai bine din punct de vedere fizic la duelurile unu la unu. Ați văzut în repriza a doua, jucătoarele de la Vâlcea au cedat și n-au mai putut să înscrie.

Apărarea și poarta au făcut diferența. Grubisic a fost cam ceea ce e ea în ultimul timp, pe când la Vâlcea portărițele n-au putut aduce ceva în plus. A contat experiența, a contat talia. CSM are jucătoare foarte masive în linia de 9 metri, doi pivoți foarte puternici, iar lucrurile acestea le-au măcinat pe cele de la Vâlcea. Acolo sunt jucătoare mai mult de viteză, iar când ele n-au mai reușit să înscrie ușor de la semicerc, lucrurile s-au îndreptat într-o direcție așteptată”, a declarat Costică Buceschi, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Costică Buceschi: „E greu să se întâmple o minune în retur”

Buceschi a vorbit și despre meciul extraordinar reușit de Cristina Neagu, care a reușit nu mai puțin de 13 goluri. Totodată, acesta exclude varianta unei reveniri a vâlcencelor în meciul retur.

„Asta e Cristina Neagu! Știe foarte bine să-și pună colegele în valoare, știe să-și arate valoarea atunci când trebuie. E jucătoarea care are cel mai mult aport la CSM în momentul actual. 

Cred că e destul de greu să se poată întâmpla o minune la meciul retur. Poate doar dacă apar surprize din punct de vedere al covidului. După aspectul jocului și din ceea ce am văzut la cei de la Vâlcea, cred că ei pregătesc returul din campionat. Și-au dat seama că e destul de greu să se bată cu CSM pentru a merge mai departe”, a spus Costică Buceschi. 

FOTO Imagini tari din meciul SCM Rm. Vâlcea - CSM București

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
+45 FOTO
  • Cristina Neagu / Sursă foto: Marius Ionescu

VIDEO SCM Rm. Vâlcea - CSM București, derby în Liga Campionilor » Imagini de la final

Citește și alte știri despre meciul SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București: 

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București. Cele două jucătoare care au sclipit în prima repriză

Adi Vasile, după victoria lui CSM București cu SCM Rm. Vâlcea: „Puteam doar să visăm la un asemenea scor” + declarație tare despre Neagu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  08 Martie 2021, 12:04

echipa varza..ca si antrenorul(nu stiu daca-l mai asculta vreo jucatoare)si asta se vede in aparare unde a inscris cine a vrut si cine nu...printre niste jaloane(asa se intampla cand pui un fotbalist sa conduca)cred ca se poate incepe curatenia de..primavara

fortzzza
fortzzza  •  06 Martie 2021, 21:53

Nenea Remus Dinu, schimba intro-ul stirii, 33-29!!

gogoas
gogoas  •  06 Martie 2021, 21:23
Postat de calugarul.pafnutie pe 06 Martie 2021, 21:07

Sa nu ne bucuram prea mult. CSM nu face încă fata unor echipe din final four.

Da faceau varzele astea de la volcea fata ...}}!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează