SPORTURI  »  HANDBAL  »  CRAIOVA - ZALĂU 27-26

CRAIOVA - ZALĂU 27-26 // Echipa lui Gheorghe Tadici, înfrângere dramatică pe terenul Craiovei

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 17:52

HC Zalău a cedat la limită în fața celor de la SCM Craiova, 26-27, ratând egalul la ultima fază. 

După victoria istorică în fața CSM București, 25-24, cea care a stârnit multă rumoare în lumea handbalului, HC Zalău a pierdut miercuri meciul din etapa a doua a Ligii Naționale, 26-27 la Craiova, cu Sport Club Municipal. 

Echipa lui Gheorghe Tadici a condus cu 16-12 la pauză, dar a cedat în partea a doua. Craiova a condus cu 26-22 în minutul 55, dar s-a văzut egalată patru minute mai târziu. Ana Maria Țicu, cea mai bună jucătoare a meciului, golgeter cu 10 reușite, a adus victoria oltencelor. Zalăul a avut șansa egalării, la ultima fază, dar Andreea Tecar a ratat din unghi, trimițând pe lângă poartă!

E a doua victorie a Craiovei, care s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii Naționale. Echipa pregătită de Bogdan Burcea va juca la finalul săptămânii meciurile din primul tur al Cupei EHF în fața italiencelor de la Jomi Salerno. 

Ambele dispute au loc în Bănie, sâmbătă și duminică, de la ora 18:00. Craiova a primit o invitație din partea Federației Europene de Handbal pentru a participa în cupele europene. 

SCM Craiova: Țicu 10, Vizitiu 6, Șelaru 5 g,Nikolici 3, Tudorică 1, V. Ion 1, Orșivschi 1. Antrenor: Bogdan Burcea 

HC Zalău: Dana Abed Kader 8, Cr. Nica 6, Tecar 5, Severin 3, T. Popescu 2, Mihart 1, L. Șerban 1
Antrenor: Gheorghe Tadici

„Sportul nostru poate fi distrus!”

Nemulțumit de prestația arbitrilor la meciul de la Zalău, Tomas Ryde, antrenorul CSM București și al „naționalei” României, a postat pe contul său de facebook un filmuleț de un minut cu câteva faze, în care „se plânge” de arbitraj. 

„Sunt o grămadă de exemple cum sportul nostru poate fi distrus. Crina Pintea, locul 3 în lume. Cum poate fi cea mai bună atunci când arbitrii acționează astfel? Despre CSM București, nu vă faceți griji, vom reveni mai puternici”, e mesajul lui Tomas Ryde.

Vezi și: 

De ce avem nevoie de salarii mari în handbal? » Marian Ursescu, șeful departamentului Sporturi de la GSP, explică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează