SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Crina Pintea trage un semnal de alarmă: „Viața oamenilor e mai importantă decât că jucăm noi fără spectatori!”

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2020 11:08

Crina Pintea (29 de ani) e îngrijorată de situația cu coronavirusul. „E sec să joci cu tribunele goale, dar nu sportul e cel mai important acum”, spune pivotul lui CSM București.

CSM București a învins miercuri seara pe SCM Rm. Vâlcea în derby-ul Ligii Naționale feminine într-o Sală Polivalentă în care au intrat fix 99 de oameni, punând la socoteală și echipele, arbitrii, staff-ul medical și oamenii de ordine. „E foarte ciudat să joci așa. Auzeam tot ce vorbeam între noi, tot ce se spunea de pe banca tehnică. Mă bucur că am câștigat și le-am dedicat victoria suporterilor noștri, din fața televizoarelor”, a declarat pivotul CSM-ului, Crina Pintea.

Jucătoarea pare îngrijorată de situația medicală din România și din întreaga lume. „Sper să se rezolve, nu e deloc plăcută situația în care ne aflăm. Nu mai vreau să joc fără spectatori, fie că jucăm acasă sau în deplasare”, a adăugat Pintea.

Cum ar fi o dublă cu Gyor fără fani? Ar fi ceva sec. Jucăm ca să bifăm meciurile. Tot ce-mi doresc e să se termine odată, viețile oamenilor să nu mai fie puse în pericol. Noi călătorim mult, dar încercăm să avem grijă de noi, să ne protejăm. Altceva nu putem face”, a spus Crina. Pintea consideră că echipa sa e favorită acum la titlu, dar că trebuie să fie foarte atentă. „Campionatul se joacă până în ultima etapă, dar noi trebuie să fim focusate și să dăm cei mai bun pentru a ieși învingătoare la final”.

Se gândește și la turneul preolimpic de la Podgorica, de săptămâna viitoare. „Am încredere în noi că putem face lucruri frumoase. Să fim unite și să facem treabă bună. Meciurile vor fi grele, dar până la urmă pe noi ne interesează echipa României. Toate ne dorim calificarea și pentru asta muncim în fiecare zi”, a încheiat pivotul de la CSM.

VEZI ȘI:

CSM București – SCM Rm. Vâlcea: Meciul care decide titlul în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  12 Martie 2020, 15:06

Domnule Ursescu bine întoarse declarațiile...OK

Vezi toate comentariile (1)
Comentează