Comentarii (20)

rocky2  •  21 Mai 2019, 23:09

A ales cu sufletul banii contribuabilior, evident!

slobozia1974  •  21 Mai 2019, 22:54

Ce usor e pe banii prostilor

bridges  •  21 Mai 2019, 21:33

Banii publici sa traiasca.

ceaiuri  •  21 Mai 2019, 20:53
Postat de Alexandru Chis pe 21 Mai 2019, 20:03

De ce a semnat numai pe un an? Pentru ca nu stie ce se va intampla cu piciorul dupa vindecare! Daca piciorul se va vindeca complet si Cristina Neagu va evolua la capacitatea pe care a avut-o inainte de a se accidenta, atunci cu siguranta ca nu va mai "alege cu sufletul' ci va alege banii la Metz sau la Gyor!

dar de ce nu a ales acum"banii"alege peste 1an cand are cu 1an mai mult...gyor nu are asemena salariu la echipa(si are jucatoare de top)iar la metz bugetul e la vedere..deci aduci o asa jucatoare..tb sa dai afara cel putin 3jucatoare..

ceaiuri  •  21 Mai 2019, 20:46

lovitura bugetara...de acum luni bune anticipam ca o sa semneze pe acelasi contract sau ceva la mijloc(fata de ce a cerut ea)ea face 31 in aug deci la anul..32,greu de presupus ca mai obtine un contract afara cand unele jucatoare se retrag la aceasta varsta,eu zic ca a putut obtine maxim din ce putea obtine....(csm cred ca plateste cel mai bine..la ce jucatoare au in lot)

dragos_chiva  •  21 Mai 2019, 20:06

Eeeei și uite așa ajungem să discutăm din nou ca adulți lucruri pe care le credeam deja stabilite încă de la școala generală (sau nu?). Nu putem să spunem că este o "lovitură pentru CSM" faptul că super-campioana Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu acest club. Sintagma "lovitură pentru [cineva]" este folosită cu sens negativ, dureros, este vorba de ceva nedorit dar încasat (sper că nu doriți să insinuați că prelungirea contractului Cristinei este un mare pumn în plexul solar al clubului bucureștean nu-i așa?). În mod corect ar fi trebuit să spuneți "Ce lovitură a dat CSM!". Articolul este tot nesemnat ca multe altele.

Alexandru Chis  •  21 Mai 2019, 20:03

De ce a semnat numai pe un an? Pentru ca nu stie ce se va intampla cu piciorul dupa vindecare! Daca piciorul se va vindeca complet si Cristina Neagu va evolua la capacitatea pe care a avut-o inainte de a se accidenta, atunci cu siguranta ca nu va mai "alege cu sufletul' ci va alege banii la Metz sau la Gyor!

blackseacoast  •  21 Mai 2019, 19:51

Nu e nici o noutate aceasta prelungire a agoniei...O surpriza ar fi daca in urma mult trambitatei campanii de achizitii ( personal consider a fi una jalnica,cel putin sosirile romanesti!) actualul CSM ar reusi sa treaca in grupele principale ale noii competitii CL . Dar pana atunci sa vedem daca primesc wild-card-ul pt. CL !! Ne vom bucura cu siguranta insa,de revederea cu Linnea,Carmen si nu in ultimul rand de prezenta si sprijinul zvarlugii Nora Mork. Restul...titluri mondiale personale si atat. Sau nici macar.. Viitorul antrenor,data fiind obisnuinta casei CSM,ramane doar subiect de pariu...cat de mult va rezista pe pozitie. Respectul nostru Bella Gullden,oriunde ai fi !

Adrian Popescu  •  21 Mai 2019, 19:35

@Vlădescu Mircea ce performanțe ai tu la serviciu? Ești cel mai bun de pe palier, de pe scară, de pe alee la meseria ta? Ei bine, această individă”mercenară”este cea mai bună la un sport! Despre ea vor scrie ani de-a rândul manualele băi cabotină rudă a ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vladescu Mircea  •  21 Mai 2019, 19:21

Eu stiu ca performantele atrag cresteri salariale !!!!!! Ce performante a avut Neagu la CSM ?Liga -nu , campionat -nu , Final-4 , nu !!!!!! Si atunci ????? Si pastrarea salariului e exagerata !!!!!

Comentează