SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

CRISTINA NEAGU ARE RUPTURĂ DE LIGAMENTE // Două nume mari critică decizia lui Martin, după accidentarea lui Neagu: "Trebuia adusă de la început"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 12:37

Cristina Neagu, 30 de ani, a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept în finalul meciului România - Ungaria 29-31 (Detalii AICI).

După accidentarea Cristinei, selecționerul Ambros Martin a decis s-o cheme la lot pe Bianca Bazaliu, 21 de ani, de la CSM București. Cristian Gațu și Ștefan Birtalan, foști campioni mondiali cu naționala de handbal, au spus că interul stânga de la CSM București ar fi trebuit să fie de la început în lotul României deplasat în Franța.

"Bazaliu nu prea joacă la CSM. Trebuia împrumutată dacă cei de acolo nu au nevoie de ea. Dar fiecare club are politica lui, care, din păcate, nu corespunde cu politica naționalei. Eu aș fi inclus-o pe Bazaliu în lotul deplasat în Franța, chiar dacă nu juca. Ea acum vine după o pauză, dar a jucat foarte bine la Trofeul Carpați", a declarat Cristian Gațu la Pro X.

"Bazaliu trebuia adusă de la început, dar nu fac eu echipa. Trebuia să fi jucat câteva minute până acum. Dar Ambros decide. Ne-a calificat în semifinale, în primele 4 echipe ale Europei, deci jos pălăria pentru el. Bine, o avem și pe Gabriela Perianu care într-o zi bună poate pune probleme mari", a spus și Ștefan Birtalan pentru sursa citată.

  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

Citește și:

Decizia luată de Neagu după ce a aflat verdictul medicilor » Ce va face căpitanul României

E "Neagu-dependența" de vină pentru accidentarea Cristinei? Număr uriaș de minute jucate de Cristina la EURO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Decembrie 2018, 17:11

banuiesc ca e ultimul turneu major unde o sa stea pe banca...

317270529078800
Danny Pedr  •  13 Decembrie 2018, 17:11

Bravo ,dar e terziu,Bianca încălzește banca ca SEFA cristina asa a hotărât. Este inter super ,si o sa faca meciul vieții. Baftă Bianca Poate gaseste echipă bună sa joacă și sa arata ce este super jucătoare.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2018, 15:23
Postat de anne1970_ar pe 13 Decembrie 2018, 13:37

Ambros Martin este autorul bramburelii echipei la ultimele doua jocuri. A luat decizii ciudate in momente nepotrivite (finalul reprizei I, schimbarea jucatoarelor in momentul cand echipa juca bine etc.) Cristina era obligatoriu sa aibe o inlocuitoare, n-are rost sa discutam. Tactica antrenorului a fost dezastruoasa: s-a bazat numai pe cuplul Neagu-Pintea, executante la loviturile de 7 m ioc etc). Cred ca rusoaicele ne ascund mingea deseara.....

Semifinalele se joaca maine, pe 14 decembrie. Romania si Rusia deschid balul. Stai jos, ai un mare 1 pentru azi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează