SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

CRISTINA NEAGU ARE RUPTURĂ DE LIGAMENTE // Szimonetta Planeta, mesaj emoționant pentru Cristina Neagu: "Sunt alături de tine în aceste momente grele"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 16:24

Handbalista maghiara Szimonetta Regina Planeta a avut un mesaj emoționant pentru Cristina Neagu, după ce românca s-a accidentat miercuri, în duelul cu ea.

Planeta i-a scris Cristinei Neagu și i-a transmis că nu a dorit să o accidenteze, că regretă că românca s-a accidentat și că speră s-o vadă cât mai repede pe teren.

"Dragă Cris, îmi pare foarte rău de întâmplarea ghinionistă de ieri care avut loc în sală. Suntem advesare pe teren, dar în afara lui suntem colege. Deci niciuna nu vrea să-i facă rău celeilalte. Sunt alături de tine în aceste momente grele și sper să te întorci în handbal cât mai repede. Mult noroc! Sper să te văd în curând pe teren", a fost mesajul pe care Szimonetta Planeta i l-a transmis Cristinei Neagu pe contul de Instagram.

"Nu văd răutate în intervenția unguroaicei. Sunt dueluri mult mai tari. Accidentarea Cristinei Neagu o pun pe seama parchetului. I-a alunecat piciorul, nu a mai putut împinge bine"Narcisa Lecușanu, la TV Digi Sport

Vezi și

GALERIE FOTO Szimonetta Regina Planeta, apariție inedită în echipa Ungariei: cea mai înaltă și cea mai tatuată jucătoare de la EURO

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Decembrie 2018, 00:01

un gest frumos, ca intre colege de breasla. faultul a fost unul de joc si a fost fara intentie de accidentare, nu a fost nimic brutal. Din pacate Cristina a avut ghinion, nu a impins cat trebuia in picior si acesta a cedat. Poate ca asta a fos pretul platit pentru o calificare smulsa la un gol diferenta dupa ce am intrat in grupa principala cu 4 pcte si +13 golaveraj iar in prima repriza cu ungaria am avut si +5 pe tabela. daca stiam sa gestionam meciul poate nu se ajungea la suprasolicitarea jucatoarelor de baza in asemenea hal.

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Decembrie 2018, 23:10
Postat de argus pe 13 Decembrie 2018, 22:28

Ipocrizie! Sadea! Cum adica "îmi pare foarte rău de întâmplarea ghinionistă"? Intamplare? Intamplarea ca in loc sa-i dai drumul tricoului i-ai facut si vant ampificand forta cazaturii? Asta-i fault, cat se poate de clar (nu as zice neaparat "cu intentie" dar in nici un caz nu este din intamplare "intamplare"! Frumos, fair play ar fi fost sa spus ca iti pare rau ca ai failtat-o, ca nu ai vrut sa aiba asemenea consecinta, orice altceva, dar NU sa pui pe seama intamplarii acidentarea pe care ai produs-o!

Nu este ipocrizie...isi cere scuze,e normal....dar noi am uitat ce este normalul, noi suntem obisnuiti cu " normalul " din Liga 1.... Gresesti,si spui ca de vina este partenerul ca te-a lasat sa gresesti ...aste e ipocrezie....

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Decembrie 2018, 23:06
Postat de argus pe 13 Decembrie 2018, 22:31

Mai lasati-ne cu mesajul "emotionant"! Mai aveti putin si-o si pupate, o cainati, gata, gata sa va dea si lacrimile!

Vine Craciunul si poti sa mergi la biserica, te poat ajuta citeva mimente de liniste. E normal sa isi ceara scuze. Ce vruiai? Sa injure? Ar fi frumos ca tu sa iti ceri scuze la fata din Ungaria.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează