Comentarii (3)
Ilascu Mircea  •  08 Februarie 2019, 11:20

Corect si adevarat pe iubitorii de handbal nu poti sa-i multumesti oricat ai da pt. echipa sau tara ta. De altfel si eu , ca si altii am judecat gresit crezand , ca din cauza ta nu trag fetele la poarta ca sa nu rateze si sa le certi .Sau tot jocul se face pt. tine . Ca a fost o parere gresita , s-a vazut ulterior unde nimic nu merge si se exagereaza la pase intrand in pasiv . Aveam strangere de inima vazand ca joci tot meciul si sa spun drept (parca ar conta parerea mea ) prevedeam accidentarea , accidentare care in conditii normale nu ar fi avut loc , daca nu era suprasolicitarea draconica . In rest te asteptam sa revii sanatoasa cu rabdare si incredere ca vei avea mult de jucat in continuare la cel mai inalt nivel . SA NE TRAIESTI SI SA FII SANATOASA .

peluza  •  04 Februarie 2019, 22:51

Cristina, asa este! Insanatosire grabnica! Se fac experimente pe romani asa cum sustine si utilizatorul de mai jos. Massmedia intretine panica asta ca in Statele Unite. Trump si Clinton sunt in razboi, dar pe la spate se pupa. Asa fac si politicienii nostri, si nu numai. Si ziarele astea de sport nu prea mai sunt de sport adevarat. Noua ne pare rau! Dar totusi, tu singura poti sa iei presiunea asta de pe tine. Ca pana la urma oamenii isi doresc mai mult, nu ne poate face pe tine decat sa fii mai buna! Dar da, sustinerea si iubirea este foarte importanta. Unii nu o au si nu stiu, nu cunosc.

alegsandru  •  04 Februarie 2019, 19:50

Populatia Romaniei se afla intr-un amplu proces de *** si ***. Trebuie intretinuta permanent o stare de neliniste, scandal si bascalie. Cristina Neagu este o victima colaterala a "educatorilor".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează