SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Cristina Neagu, entuziasmată de cele 13 goluri marcate cu Ferencvaros: „Mi-aș dori să jucăm mereu într-o asemenea atmosferă!”

Cristina Neagu (34 de ani) a avut o prestație fenomenală în victoria obținută de CSM București contra lui Ferencvaros, scor 30-24, în runda cu numărul 8 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. +6   FOTO
Cristina Neagu (34 de ani) a avut o prestație fenomenală în victoria obținută de CSM București contra lui Ferencvaros, scor 30-24, în runda cu numărul 8 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 19:10 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 19:18

Cristina Neagu (34 de ani) a avut o prestație fenomenală în victoria obținută de CSM București contra lui Ferencvaros, scor 30-24, în runda cu numărul 8 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. 

Cristina Neagu a marcat 13 goluri în poarta lui Ferencvaros și a apărut cu un zâmbet larg la interviurile de după meci. Le-a mulțumit suporterilor din Sala Polivalentă și le-a transmis un mesaj de încurajare colegelor. 

Cristina Neagu, după CSM București - Ferencvaros

„S-a văzut și tracul primului meci după o lună și ceva de zile, multe greșeli tehnice în prima repriză. S-a văzut că nu ne-am antrenat mult în ultima vreme. Sunt fericită și mândră de echipă! Am luptat, ne-am arătat că putem și am obținut o victorie importantă.

Vreau să mulțumesc publicului pentru că ne-a încurajat așa. Mi-aș dori să jucăm într-o asemenea atmosferă mereu. Ne-am demonstrat nouă că suntem greu de învins! Am jucat cu mult calm, inteligență”, a spus Cristina Neagu, la „Digi Sport Special”.

+2 FOTO

Cristina Neagu, spre titlul de golgeter all-time din Liga Campionilor

Cristina Neagu a ajuns la 963 de goluri marcate în Liga Campionilor. S-a apropiat de liderul all-time, Anita Gorbicz, autoare a 1.016 reușite. 

Întrebată dacă vrea să bată recordul la finalul sezonului, interul lui CSM București a spus: „Nu e un obiectiv, mi-aș dori să ating și această bornă, dar vreau să mă pun în slujba echipei. Cel mai important e să câștigăm meciurile!”.

Citește și alte știri din sportul românesc:

FOTO Știința Baia Mare a învins-o pe CSA Steaua în finala Ligii Naționale de rugby! Imagini spectaculoase de pe „Arcul de Triumf”

Meci incredibil în Ungaria » Rapid a revenit de la 7 goluri cu Gyor, însă n-a reușit să evite înfrângerea! Clasamentul ACUM

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Decembrie 2022, 17:07

dar echipa tot slab joaca(nici in acesta an nu prind F.F)

papora
papora  •  04 Decembrie 2022, 20:27

"Mi-aș dori să jucăm într-o asemenea atmosferă mereu"...o să ai...la Budapesta...atmosferă..pe care nu o să uiţi vreodată(mereu)...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează