SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Cristina Neagu se implică în lupta contra COVID-19 » Cum va dona bani handbalista

Cristina Neagu se implică în lupta contra coronavirusului
Cristina Neagu se implică în lupta contra coronavirusului

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 15:15

Cristina Neagu (31 de ani) a anunțat că toți banii strânși pe tricourile din colecția personală CN8 vor merge pentru ajutorarea spitalelor din România.

Desemnată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu a anunțat că va dona toate veniturile obținute din vânzarea tricourilor galbene din colecţia personală CN8 către Crucea Roşie Română pentru achiziţionarea de materiale necesare combaterii virusului COVID-19.

„Trecem printr-o perioadă plină de incertitudini și cred că fiecare dintre noi se străduiește să dea o mână de ajutor. Am luat decizia ca tricourile galbene din colecția personală CN8 să fie reduse la prețul special de 70 de lei, iar toate veniturile din vânzarea lor să fie donate către Crucea Roșie Română, pentru achiziționarea de materiale necesare în spitale în această perioadă", a scris Neagu pe contul său de facebook.

Interul stânga de la CSM București îi îndeamnă pe toți sportivii să participe la campaniile umanitare. „Împreună suntem mai puternici, doar împreună putem trece peste aceste probleme", a spus handbalista. 
 

Cristina Neagu se implică în lupta contra COVID-19 » Cum va dona bani handbalista
Așa arată tricourile pe care Neagu le vinde online, iar banii îi va folosi în scop umanitar

Dan Marin și-a donat pensia viageră

Dan Marin (71 de ani), campion mondial în 1974 și medaliat cu bronz la JO 1972, și soția sa, Aurora (64 de ani), vicecampioană olimpică la scrimă, la JO 1984, au anunțat că donează 5.000 de lei din rentele lor viagere pe o lună pentru cumpărarea de materiale sanitare care să ajute în lupta cu coronavirusul. Fostul handbalist are o rentă lunară de 5.739 de lei, iar Aurora încasează 3.992 de lei. Cei doi sunt căsătoriți de 44 de ani. „Dacă va continua situația cu pandemia, vom dona și luna viitoare", a anunțat colonelul în rezervă pentru Libertatea. 

Citește mai multe știri din handbal:

„Tricolorele” fără secrete » Handbalistele din lotul național răspund unor întrebări inedite

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează