SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - RAPID

VIDEO Cristina Neagu, înjurată de galeria Rapidului » Ce s-a întâmplat la derby-ul din Cupa României

Galeria Rapidului a avut un comportament reprobabil la adresa Cristinei Neagu (34 de ani), în timpul disputei dintre CSM București și Rapid, din „optimile” Cupei României la handbal feminin. +17   FOTO
Galeria Rapidului a avut un comportament reprobabil la adresa Cristinei Neagu (34 de ani), în timpul disputei dintre CSM București și Rapid, din „optimile” Cupei României la handbal feminin.

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 18:22 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 19:04

Galeria Rapidului a avut un comportament reprobabil la adresa Cristinei Neagu (34 de ani), în timpul disputei dintre CSM București și Rapid, scor 31-24, din „optimile” Cupei României la handbal feminin. 

Rivalitatea dintre CSM București și Rapid, 13 meciuri directe și nicio victorie a campioanelor en-titre, capătă noi dimensiuni. Astăzi, cei aproximativ 200 de fani giuleșteni prezenți în sala Polivalentă au înjurat-o constant pe Cristina Neagu.

VIDEO. Galeria Rapidului, înjurături la adresa Cristinei Neagu

Fiecare gol marcat de Cristina Neagu în prima repriză a derby-ului cu Rapid a fost însoțit de scandări injurioase ale galeriei Rapidului, unele desprinse din derby-urile bucureștene din fotbal. În momentul în care crainicul arenei striga numele interului stânga, suporterii giuleșteni răspundeau cu obscenități la adresa căpitanului CSM-ului și al naționalei României.

Neagu a fost singura jucătoare care a primit un astfel de tratament. Reușitele celorlalte „tigroaice” au fost ignorate de rapidiști. Interul stânga s-a răzbunat și a marcat 6 goluri, contribuind la o revenire de senzație.

La derby-ul din „optimile” Cupei României la handbal feminin au asistat aproximativ 3.500 de spectatori. 

Citește și alte știri din sportul românesc: 

VIDEO Senzațional! Sorana Cîrstea a salvat două mingi de meci și a câștigat cel mai lung meci al anului 2023, în fața unei adversare de top

EXCLUSIV Cel mai rapid român care concurează la patinaj viteză sare la gâtul autorităților: „Nu avem un patinoar artificial sau natural în toată țara”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
Hcm27
Hcm27  •  24 Februarie 2023, 11:06
Postat de AdrianUCV1948 pe 22 Februarie 2023, 20:33

Ce treaba are Sucu?

Dacă n-ai înțeles, mai bine, taci.Nu scri nimic.Normal, ca nu are treaba.Eu am făcut referire la cel cu nikul bibi.gecali și dacă tot a pus acest nume, i-am sugerat un altul, San Ducu, dacă tot vroia sa fie spiritual Ca doar e rapidist

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  22 Februarie 2023, 20:34
Postat de Braveheart.ro pe 21 Februarie 2023, 14:46

Cei care se tot agită că a fost jignita Neagu, și e valabil și pentru tălică, să ne spună si noua câte doamne sau domnișoare au fost jignite de galeria Rapidului până acum la meciurile de handbal? Vezi tu, Rapidistul știe să primească orice lovitura cu fruntea sus, dar nu uită niciodată atunci când este jignit, iar ea asta a făcut anul trecut. După ce Rapid a câștigat campionatul a declarat că fetele au ieșit campioane fiind ***. Avem tot respectul pentru HANDBALISTA Cristina Neagu, care a reprezentat România la cel mai înalt nivel, dar nu uitam CARACTERUL MURDAR al Cristinei Neagu. Vezi-ți de CSM-ul tău dragă Cristinica și să nu uiți NICIODATA CĂ SALARIUL TAU ESTE COMPLETAT ȘI DIN BUZUNARUL CELOR CARE IERI TE-AU JIGNIT ȘI PE CARE, LA RÂNDUL TĂU, I-AI JIGNIT LA FINAL ! Cinste lor, cinste Rapidiștilor !!

Ce a zis ma Neagu? De la ce v-ati inflamat asa?

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  22 Februarie 2023, 20:33
Postat de Hcm27 pe 21 Februarie 2023, 14:46

Asta e Rapidul!Cu Șan Ducu și alți din ăștia, nu mai ne civilizam noi!Ei, sunt chipurile, spirituali!

Ce treaba are Sucu?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează