HANDBAL  ·  PROVOCARE

Cristina Neagu le are și cu jonglatul » S-a băgat în cea mai virală provocare a momentului: „Spuneți voi dacă mi-a ieșit”

Joi, 19 Martie, 17:45

Cristina Neagu s-a alăturat provocării care a devenit virală în această perioadă, un challenge pe care majoritatea sportivilor îl realizează deoarece sunt în izolare și nu fac antrenamente. 

Provocarea constă în a te filma jonglând cât mai spectaculos cu o rolă de hârtie igienică. Mulți sportivi au intrat în horă și au postat diferite clipuri pe conturile lor de socializare. 

Chiar dacă practică handbalul, Neagu a încercat și ea să arate ce poate și a jonglat ca un adevărat fotbalist. „Am tot dat de challenge-ul acesta pe internet și am zis să încerc și eu. Îmi spuneți voi dacă mi-a ieșit!”, a scris handbalista.

Am tot dat de challenge-ul acesta pe internet, și am zis să încerc si eu. Îmi spuneți voi dacă mi-a ieșit!😊 #CN8 @redbullro

Publicată de Cristina Neagu pe Joi, 19 martie 2020

Citește și alte știri despre handbal:Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1