SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Cristina Neagu s-a rupt, ce soluţii are Oltchimul?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 10:43

Accidentarea Cristinei Neagu nu prinde descoperită campioana României, Oltchim avînd unul dintre cele mai valoroase loturi din Liga Campionilor. Pe acelaşi post cu Cristina, în tabăra vîlceană mai sînt alte trei jucătoare: Maria Jovanovici, Alexandrina Barbosa şi Adina Meiroşu. Pe postul de inter stînga mai pot însă evolua Aurelia Brădeanu şi Allison Pineau, cele care au jucat însă, în actualul sezon, în centru.

Ratează jocurile cu Slovacia
Cristina Neagu va rata şi meciurile din play-offul Campionatului Mondial 2013, contra Slovaciei, din luna iunie. Pentru "naţionala" României, Neagu a revenit la Euro 2012, după doi ani de pauză. Neagu a fost cea mai bună jucătoare la Euro 2010, atunci cînd a cîştigat titlul de golgeter, dar a cucerit şi medalia de bronz.

605 zile a lipsit Cristina Neagu după operaţia la umărul drept, revenind pe teren pe 9 octombrie 2012, la un meci cu Corona Braşov

18 goluri a marcat Neagu pentru Oltchim în actuala ediţie a Ligii Campionilor în cele şase partide disputate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pfpfpf
pfpfpf  •  31 Ianuarie 2013, 13:31

Cristina va reveni la cel mai inalt nivel nu cum vb unii . Ea este inteligenta , creierul echipei...o fata foarte altruista care stie sa si puna colegele f bine in valoare ..Cristina nu va putea fi inlocuita de nici una din coechipiere ...Marija ce e pe postul ei buna insa si ea are mare ghinion cu accidentarile ..Multa putere Cristinei si liniste!

pfpfpf
pfpfpf  •  31 Ianuarie 2013, 13:23
Postat de kily pe 30 Ianuarie 2013, 11:47

Neagu nu mai era, oricum, o solutie la Oltchim de vreo 2 ani! Trebuia sa se lase de'atunci...

nu stiu cat handbal cunoscu unii insa va pot spune ca Neagu Cristina va reveni si va fi cea mai buna .a spus multe in handbalul romanesc din ultimii si va mai avea mult timp sa spuna..este si va fi o optune pentru fiecare echipa din CL.Cristina este o invingatoare a dem o de atatea ori va reveni, va deveni iar nr 1 in lume in cida multora care au avut mereu de com la adresa ei. nu uitati cat a tras de umarul ei cate dureri a avut si tot a jucat pentru ca unii nu au stiut sa o aprecieze si ziceau ca daca se opereaza nu va mai fi aceeasi Cristina Neagu.Si uite ca a revenit la cel mai inalt nivel si asa sper ca le a inchis gura unora .Gsp Cristina sa ACCIDENTAN NU sa RUPT asa cum ziceti!

aguris
aguris  •  30 Ianuarie 2013, 15:55

Sabinalin are dreptate, cu Barbosa sau Meirosu nu se castiga Liga campionilor!!! Si degeaba o avem pe Bulatovici, care suteaza bine si mai da si cate-o pasa, dar rar(!) , era nevoie de-o jucatoare de creatie, de geniu. Asa cum este si va ramane Cristina. Neagu e una dintre cele mai inteligente jucatoare, vede jocul ft bine. Pacat, mare pacat pt enormul ei talent care se risipeste incet-incet....Acel premiu de 'handbalista lumnii' in 2010 parca a fost un blestem, nu mai poate sa-si demosntreze valoarea, accidentarile n-o mai lasa. Eu tin pumnii Oltchimului, sper sa castige Cupa, dar nu prea cred. Fara Cristina Neagu, handbalul e mai sarac si ,ai urat. SANATATE MULTA, Cristina!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează