SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Cristina şi Kristina, cele mai valoroase jucătoare din handbalul românesc! Vor fi adversare în optimile Ligii Campionilor

Cristina Neagu cu trofeul primit de la FRH FOTO Octav Ganea
Cristina Neagu cu trofeul primit de la FRH FOTO Octav Ganea

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2021 15:08 / Actualizat marti, 02 martie 2021 16:37

Cristina Neagu, respectiv Kristina Liscevici au fost votate de antrenorii din Liga Florilor drept cele mai bune jucătoare din România. Cele două vor fi adversare în dubla istorică din Liga Campionilor între SCM Rm. Vâlcea și CSM București

Cristina Neagu și Kristina Liscevici au primit premiile pentru cea mai bună jucătoare a campionatului, respectiv cea mai bună handbalistă din străinătate a competiției interne feminine, pentru sezonul 2019-2020. Antrenorii din Liga Florilor MOL au votat, iar cele două handbaliste au întrunit cele mai multe sufragii.

Cristina Neagu: „2020 a fost un an atipic. Am jucat puţine meciuri, dar am evoluat bine”

”2020 a fost un an atipic, am jucat puține meciuri, dar când am jucat, am făcut-o bine. Le mulțumesc tuturor antrenorilor care m-au votat. Mama va fi foarte fericită pentru acest nou premiu, pentru că toate trofeele pe care le-am cucerit au rămas în casa părinților. Ei îmi păstrează în camera în care am crescut toate medaliile și cupele, au grijă de toate, le aranjează, la curăță”, a declarat Cristina Neagu, interul stânga al ”naționalei” și al CSM București.

Kristina Liscevici: „Liga Florilor e un campionat puternic”

De partea cealaltă, Kristina Liscevici, centrul reprezentativei Serbiei și al SCM Rm. Vâlcea e foarte încântată. ”Sunt fericită că am primit acest premiu, mai ales pentru că m-au votat antrenorii. Le mulțumesc tuturor și mă gândesc acum că am avut un an bun. Îmi place să joc în România, Liga Florilor este un campionat puternic, intens, mereu avem adversari care vor să ne învingă și avem întotdeauna meciuri grele”, a declarat Liscevici.

Cristina şi Kristina, cele mai valoroase jucătoare din handbalul românesc! Vor fi adversare în optimile Ligii Campionilor
Kristina Liscevici, artista din echipa vâlceană FOTO Octav Ganea

Neagu și Liscevici vor fi adversare pe teren în dubla manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Primul meci e sâmbătă, la Rm. Vâlcea, returul pe 13 martie, la București. Neagu (32 de ani) va rămâne la CSM și în sezonul viitor, urmând să îmbrace pentru al patrulea an consecutiv tricoul de ”tigroaică”.

Liscevici (31 de ani) și-a prelungit și ea contractul cu gruparea olteană. Liscevici a ajuns la Rm. Vâlcea în 2019, din Danemarca, de la Esbjerg.

CITEŞTE MAI MULTE ŞTIRI DIN HANDBAL:

Adi Vasile, Denisa Dedu, Bianca Bazaliu, Andrea Klikovac au ieșit din izolare. Mai au de stat Elisabeth Omoregie și Ștefania Jipa

Gafă a ministrului Eduard Carol Novak! Ce le-a urat handbalistelor de la CSM București

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1037235313056897
Mihai Grandori  •  02 Martie 2021, 17:34

Ce prostie , cum sa fie Liscevici cea mai buna straniera cand exista Gonzales si mai ales croata din poarta CSM-ului !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează