SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

EXCLUSIV // VIDEO Cristina Vărzaru rupe tăcerea după episodul „kind reminder” de la meciul cu Vâlcea: „Ei nici nu știu de ce mă urăsc! Unii nici nu erau născuți”

Cristina Vărzaru, în centrul imaginii, la meciul Vâlcea - CSM București / FOTO: Imago
Cristina Vărzaru, în centrul imaginii, la meciul Vâlcea - CSM București / FOTO: Imago

Articol de , - Publicat joi, 28 decembrie 2023 17:04 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 21:52

Cristina Vărzaru (44 de ani), team-managerul celor de la CSM București, a comentat mesajul vulgar la adresa sa afișat de galeria celor de la SCM Rm. Vâlcea în urmă cu un an la, un meci împotriva „tigroaicelor”.

Se întâmpla în septembrie 2022, atunci când la un meci disputat la Vălcea și câștigat de CSM cu 34-30, Vărzaru, care a fost jucătoare la Oltchim între 1999 și 2002 a fost ținta unui mesaj reprobabil al galeriei. 

Cristina Vărzaru, interviu amplu despre situația de la CSM București: „Suntem acuzate pe nedrept! Gyor a pierdut 8 finale de Ligă și apoi a luat trofeul! Dacă își pierdea cineva răbdarea cu ele?”
CSM BUCUREȘTI
Cristina Vărzaru, interviu amplu despre situația de la CSM București: „Suntem acuzate pe nedrept! Gyor a pierdut 8 finale de Ligă și apoi a luat trofeul! Dacă își pierdea cineva răbdarea cu ele?”

„Politically corectness. Kind reminder C. Vărzaru” a fost mesajul afișat de vâlceni. Semnificația? Expresia „Kind reminder” a căpătat o conotație jignitoare odată cu apariția pe Youtube a unui pasaj din filmul românesc „Teambuilding”. Într-una dintre scene, actorul Matei Dima, cunoscut drept „BRomania”, ironizează limbajul corporatist și spune că expresia „kind reminder” regăsită în mail-urile schimbate la birou ar însemna de fapt „m***”. Apoi, echipa din film adaptează o scandare rasistă la adresa Rapidului. 

Scena a devenit rapid virală și a stârnit furia fanilor rapidiști. BRomania a decis să scoată momentul din film, însă expresia a devenit tot mai folosită pe site-urile de socializare și preluată și de ultrași.

Cristina a vorbit pentru GSP despre acel incident, dar și adevăratul motiv pentru care există o „ruptură” între ea și galeria vâlceană. 

VIDEO Crsitina Vărzaru: „Ei nici nu știu de ce mă urăsc”

„Bineînțeles că am știut despre ce era vorba în mesajul ăla. Am și eu TikTok, eram la curent cu toate. Mi s-a părut amuzant, dar și trist în același timp. Mi se pare trist pentru că s-a perpetuat o situație între mine și galeria din Vâlcea la un moment dat, iar cei de acum din galerie nu mai știu clar de ce mă urăsc, știu doar că mă urăsc dar nu și motivul. 

La momentul inițial nici măcar nu am fost vinovată. În anul în care am decis să plec de la Rm.Vâlcea la Rapid am anunțat că plec, iar conducătorul clubului de la vremea respectivă a anunțat opinia publică și pe toți ceilalți din club că eu de fapt am zis că rămân. Și de acolo Cristina Vărzaru a mințit, când eu am spus foarte clar că vreau să plec. 

Așa m-a învățat tata, să fiu corectă și sinceră indiferent dacă rănesc pe cineva. Ăla a fost momentul în care s-a rupt ceva între mine și galeria de la Vâlcea”, a declarat Cristina Vărzaru pentru GSP.

Cristina Vărzaru rupe tăcerea după episodul „kind reminder” de la meciul cu Vâlcea: „Ei nici nu știu de ce mă urăsc! Unii nici nu erau născuți”
Mesajul reprobabil al galeriei de la Vălcea

Cristina Vărzaru: „Nota 10 pentru creativitate”

„Sigur că ulterior și eu am reacționat la lucrurile care s-au scandat la adresa mea că sunt și eu om. Nu spun că am făcut bine, dar sunt și eu om. Mi se pare trist că rămânem închistați în niște lucruri cu niște oameni care nici nu erau în galerie atunci. 

A trecut atât de mult timp, cred că cei mici din galerie nici nu erau născuți la momentul respectiv. Mai mult de atât ce pot să zic? Nota 10 pentru creativitate”, a mai precizat fosta extremă dreaptă.

Citește și: 

Vestea zilei în handbal! „Tricolora” din lotului Rapidului a semnat cu rivala din „Liga Florilor”
TRANSFER
Vestea zilei în handbal! „Tricolora” din lotului Rapidului a semnat cu rivala din „Liga Florilor”
Spaniolul de pe banca Rapidului, interviu despre viața în România: „De un an și jumătate fac lecții de limba română. Ce am văzut aici nu am văzut niciodată afară!” + Ce obiective are pentru 2024
RAPID
Spaniolul de pe banca Rapidului, interviu despre viața în România: „De un an și jumătate fac lecții de limba română. Ce am văzut aici nu am văzut niciodată afară!” + Ce obiective are pentru 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ciciu
ciciu  •  11 Ianuarie 2024, 10:08
Postat de razvyyc pe 28 Decembrie 2023, 23:29

Când a venit cu Viborg la Vâlcea, vâlcenii au înjurat-o de la incălzire până la final. Mulți au scuipat spre jucătoare. Niște inculți, în frunte cu șefii de galerie sau indivizii "creier-lipsă" din Liga Suporterilor Vâlceni.

Te salut prietene Razvan! Sunt Țara Hațegului,nu vrei să vi pe forumul Discord,acolo s-au adunat aproape toti din vechea gașcă. Administrator este YeppX si Bella Gulden,sunt o gramada de optiuni pe acel forum pt discutii,ce zici?

MaxiP
MaxiP  •  29 Decembrie 2023, 19:35

Sincer, sa o injuri ca fan de handbal roman pe Cristina Varzaru denota nivelul de inteligenta al fanilor sportului din Romania. Nu doar pentru ce a fost ca jucatoare, dar pare si cat se poate de la locul ei.

LostSociety
LostSociety  •  29 Decembrie 2023, 11:17

Păcat, o mare jucătoare care și-a făcut datoria pe unde a fost. O legendă aș putea spune, alături de fabuloase Maria Torok-Duca și Mariana Târcă. Mult peste Neagu ca seriozitate și performanțe, Neagu nici în vise n-a fost la Viborg și să cucerească atâtea ligi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează