SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

Criză profundă la Rapid » Conducerea și-a dat demisia: "Cum să trăiești cu banii ăștia un sezon întreg?"

Fanii rapidiști sărbătoreau anul trecut alături de jucătoarea victoria împotriva rivalei Dinamo
Fanii rapidiști sărbătoreau anul trecut alături de jucătoarea victoria împotriva rivalei Dinamo

Articol de - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 16:04

Antrenoarea Alina Dobrin și directorul tehnic Vasile Mărgulescu au părăsit echipa feminină de handbal a Rapidului: ”Nu poți să antrenezi o echipă nemulțumită!”.

Echipa feminină de handbal Rapid București, care se află pe primul loc într-una dintre seriile ligii a doua, a rămas fără antrenori. Vasile Mărgumescu și Alina Dobrin au demisionat, nemulțumiți de condițiile existente la club.

"Din cauza managementului defectuos, nu mai putem rămâne. Jucătoarele stau la club pe indemizațiile de 600 de lei lunar, plus primele de joc. Pot câștiga alți 600 de lei la fiecare meci câștigat. Dar cum să trăiești cu banii ăștia, când într-un sezon întreg avem sub 30 de meciuri?", a declarat Mărgulescu.

Alina Dobrin, fosta mare jucătoare a formației giuleștene, preluase echipa în sezonul trecut. Rapidul a retrogradat, dar avea șanse mari să revină imediat în prima ligă. După primele 12 etape scurse, Rapidul avea 11 victorii și o singură înfrângere, fiind pe primul loc.

"Am crezut că lucrurile se vor rezolva, dar situația persistă demult. Nu sunt bani", a adăugat Mărgulescu. Tehnicianul care a antrenat Rapidul din 1994, cu mici perioade de întrerupere, spune că atunci când Alina Dobrin l-a anunțat că pleacă, a luat și el aceeași hotărâre. "Facem echipă împreună și la bine și la greu. Am promis echipei că voi pleca dacă Alina renunță. Și asta am făcut", a încheiat Mărgulescu.

O serie de jucătoare vor pleca și ele de la echipă dacă situația financiară nu se va schimba în perioada imediat următoare.

Vezi și: Accidentare HORROR înainte de Europene pentru o jucătoare a CSM-ului: urlete de durere și ruptură de ligamente!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  26 Noiembrie 2018, 16:57

Pălăria este mult prea mare pt. Vali Ionescu !!! Nu înțeleg de ce ministerul nu intervine ? Este de fapt o întrebare retorica ! La CFR , de la acar și pana la ministru sunt numai NULITATI !!! Indisciplina și lipsa de profesionalism au atins cote maxime !!!

1258802267479225
Marian Ghergus  •  26 Noiembrie 2018, 16:21

Tot clubul este in impas din cauza tovarasei vali ionescu! O terminata care se incapataneaza sa ramana in finctie dupa ce a distrus toate sectiile..Tot maria sa a avut rolul pri cipal in reducerea capacitatii noului stadion Giulesti invocand tot felul de necesitati petru utilitati....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează