SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

VIDEO + FOTO Campionii României s-au reunit pentru un nou sezon în care Dinamo va juca doar în European League » Xavi Pascual: „Eram pregătiți să jucăm Liga Campionilor!”

Campioana Dinamo s-a reunit pentru un nou sezon +11   FOTO
Campioana Dinamo s-a reunit pentru un nou sezon

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 12:29 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 14:01

Dinamo București s-a reunit astăzi în Sala din Ștefan cel Mare pentru un nou sezon în care „dulăii” antrenați de Xavi Pascual vor evolua în EHF European League. 

Campioana României s-a reunit azi în Sala Polivalentă Dinamo pentru a pregăti noul sezon, în care principalele obiectivele sunt cucerirea unui nou titlu, dar și câștigarea European League, după ce echipa nu a primit invitație în Liga Campionilor.

22 de jucători au fost prezenți la primul antrenament efectuat de Xavi Pascual, unul în care aceștia nu au atins mingea. Handbaliștii au efectuat o ședință de doar o oră, în care au făcut forță la sală. Printre jucători s-au regăsit și noile transferuri, Vladimir Cupara, venit de la Veszprem, sau Aleksandar Cenic, de la Barcelona.

+7 FOTO

VIDEO Xavi Pascual: „Noi eram pregătiți să jucăm Liga Campionilor!”

Antrenorul echipei, Xavi Pascual, a vorbit despre obiectivele noului sezon, dar și despre faptul că Dinamo nu a fost primită în sezonul acesta în Liga Campionilor, ci va juca doar în European League. 

„Sunt fericit pentru că echipa s-a întors aici. Cred că suntem mai puternici, în fiecare an echipa e mai puternică. Consider că echipa este pregătită. Suntem deschiși oricând la transferuri, vom vedea ce se întâmplă. Nu e vina noastră, nu e problema noastră, a echipei (n.r. - faptul că Dinamo nu va participa în Liga Campionilor)

Problema este la Dinamo, e decizia EHF, iar întrebarea este pentru ei, nu pentru noi. Noi suntem pregătiți să jucăm Liga Campionilor, decizia a fost să nu jucăm. Noi am lucrat bine, dar dacă trebuie să jucăm în European League vom juca fără nicio problemă. Jucăm contra celor de la Fuchse, favorita nr 1, echipa care a cștigat trofeul anul trecut. 

Este și Chambery, echipă foarte puternică din Franța. Dar, sunt sigur că pentru ei nu va fi ușor să joace împotriva noastră. Vom vedea cum pregătim meciurile, mai sunt două luni și jumătate. E prima dată când nu sunt în Liga Campionilor. Nu am câștigat acest trofeu. Nu e o competiție ușoară, sunt echipe puternice care au capacitatea de a o câștiga”, a declarat Pascual la reunire.

Pentru toată lumea a fost o mare dezamăgire că nu jucăm în Liga Campionilor. Am dovedit pe toate planurile că acolo ne este locul și acolo merităm să jucăm, dar nu a depins de noi. 

Avem șanse destul de mari să câștigăm European League, sunt 7-8 echipe foarte puternice alături de noi, dar avem toate șansele să ajungem departe și chiar să câștigăm trofeul

- Robert Militaru, căpitan CS Dinamo

VIDEO Robert Militaru, căpitanul „dulăilor”, declarații la reunirea lotului: „Va fi un sezon mai disputat”

Citește și alte știri despre handbal: 

CSM a transferat de urgență o extremă » E dublă câștigătoare a Ligii Campionilor și familiarizată cu România
TRANSFER
CSM a transferat de urgență o extremă » E dublă câștigătoare a Ligii Campionilor și familiarizată cu România
Diana Lixăndroiu, unul dintre liderii naționalei U19: „Am fost mândră că reprezint România, mi s-a făcut pielea de găină!”
INTERVIU
Diana Lixăndroiu, unul dintre liderii naționalei U19: „Am fost mândră că reprezint România, mi s-a făcut pielea de găină!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează