SPORTURI  »  HANDBAL  »  REZULTATE

CSM București a câștigat turneul de la Buzău, Baia Mare s-a impus la Făgăraș » Cele mai noi rezultate în handbalul masculin și feminin

CSM București
CSM București

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 12:50

Cele mai importante echipe de handbal masculin și feminin se pregătesc de noul sezon, reușind rezultate importante la turneele amicale. 

CSM București a câștigat la Buzău 

Fără mari vedete, cu un antrenor român pe banca tehnică, Daniel Anca, promovat de la juniori, CSM București a câștigat turneul de pregătire disputat la Buzău, memorialul „Constantin Căpățână”. Echipa bucureșteană a trecut de HC Dobrogea Sud Constanța, 24-23, HC Buzău 33-27 și a terminat la egalitate cu CSM Vaslui 32-32. Constănțenii au terminat pe doi, după victoriile la Buzău (31-21) și Vaslui (31-26), iar HC Buzău a fost a treia, reușind să o învingă pe nou-promovata din Vaslui, 27-26.  

„Zilele Cetății” la Făgăraș 

La Făgăraș, în turneul „Zilele Cetății”, Minaur Baia Mare s-a impus după ce a trecut în finală de echipa gazdă, 29-25. Elevii lui Stephane Plantin trecuseră în semifinale cu 27-26 de CSM Reșița, în timp ce brașovenii învinseseră cu 29-18 pe CSU Suceava. Echipa de ligă secundă, CSU Suceava, a terminat ultima, pierzând și finala mică, 28-35 cu CSM Reșița.  

Timișoara e gata de Supercupă 

Poli Timișoara a câștigat „Cupa Poli”, care a avut loc pe malul Begăi. Deținătoarea Cupei României a învins în semifinale cu 32-27 pe Metaloplastika Sabac (Serbia), și apoi a trecut în finală, la scor, de Potaissa Turda, 30-18. Turda a folosit însă echipa secundă, invocând oboseala acumulată de jucătorii de bază. CSM Bacău a terminat ultima, pierzând ambele dispute, 27-29 cu Turda și 26-29 cu Sabac.  

Poli Timișoara va fi echipa care va deschide sezonul, alături de campioana Dinamo, cele două urmând să se întâlnească în Supercupa României, pe 25 august, la Brașov.  

Handbal feminin 

Zalăul învinge tot pe teren propriu 

HC Zalău a câștigat „Cupa Consiliului Județean Sălaj” după ce a câștigat toate cele trei partide: 20-19 cu CSM Slatina, 28-25 cu SCM Craiova și 26-25 cu U Cluj Napoca. Oltencele lui Bogdan Burcea au terminat pe poziția secundă, Craiova învingând Clujul cu 27-26 și Slatina cu 20-16. Pe locul 3 a încheiat U Cluj, 29-26 cu CSM Slatina. Bianca Curmenț (SCM Craiova) a fost desemnată cel mai bun portar al turneului, iar Florina Chintoan (U Cluj) a primit distincția de cea mai tehnică jucătoare a turneului.  

Corona, victorie la Brașov 

Corona Brașov s-a impus și ea în turneul organizat pe teren propriu. Echipa pregătită de Ion Crăciuna câștigat 38-28 cu Unirea Slobozia, 32-29 cu Rapid și 34-26 cu Gloria Buzău. Buzoiencele au terminat pe locul secund după 29-19 cu Rapid și 31-21 cu Unirea Slobozia. Cum disputa dintre Rapid și Unirea Slobozia, pentru locul 3, nu s-a mai jucat, poziția s-a stabilit la golaveraj, acolo unde Rapid a avut câștig de cauză.  

Sorina Tîrcă a fost din nou de neoprit. Interul stânga de la Corona a marcat 31 de goluri în cele trei partide disputate, având o medie de peste 10 goluri/meci. Sorina a câștigat titlul de golgeter la Brașov. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează