SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

Surpriză în Liga Florilor » CSM București a făcut egal cu Dunărea Brăila

Vilde Ingstad în acțiune foto: Raed Krishan
Vilde Ingstad în acțiune foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 20:00 / Actualizat joi, 28 martie 2024 20:38

CSM București, calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, a încheiat la egalitate, 35-35 (19-15), partida de pe teren propriu cu Dunărea Brăila, prezentă în semifinalele EHF European League, meci contând pentru etapa a 20-a din Liga Florilor.

Campioana României a înregistrat primul egal din acest sezon intern. 35-35 s-a încheiat partida dintre CSM București și HC Dunărea Brăila, disputată, joi, în Sala Apollo.

Formația antrenată de Adrian Vasile avea până la partida din etapa a 20-a optsprezece victorii și o înfrângere, suferită în fața Rapidului.

CSM București a început bine meciul, punând gol după gol pe tabelă și fiind în control pe durata primelor 30 de minute. Chiar dacă au trecut și prin câteva momente mai puțin bune la mijlocul reprizei, când Brăila s-a apropiat la un singur gol, handbalistele din București au intrat la vestiare cu avantaj, 19-15.

Irina Begu leagă victoriile în Antalya
WTA
Irina Begu leagă victoriile în Antalya

CSM, minute de absență

În partea a doua, CSM a condus și cu șapte goluri, însă ultimele opt minute au fost de coșmar. Bucureștencele erau în față cu 34-28, dar și-au pierdut busola în atac, în timp ce acțiunile adversarelor și-au găsit ținta.

Kristina Liscevic, Mireya Gonzalez (2), Beatrice Raicea, Larissa Araujo și Francielle Da Rocha au reușit să egaleze la 34 cu două minute înainte de final.

După un time out al lui Adrian Vasile, Vilde Ingstad a reușit să înscrie pentru echipa sa, punând capăt unei secete de cinci minute. Da Rocha a stabilit scorul final, 35-35, ea transformând o lovitură de la 7 m, prilej de bucurie mare în tabăra brăileană.

CSM București rămâne pe primul loc în Liga Florilor, cu 55 de puncte și șase etape înainte de final, urmată de Rapid, cu 48 de puncte, și de Gloria Bistrița, tot cu 48 de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

Campioana României urmează să o întâlnească pe cealaltă semifinalistă din EHF European League pe 17 aprilie, la Bistrița, în etapa a 21-a. Dunărea Brăila e pe locul patru, cu 44 de puncte.

9 goluria înscris Cristina Neagu pentru CSM București, ea fiind urmată în topul marcatoarelor de Ingstad, cu șapte reușite

9 goluria marcat Francielle da Rocha pentru HC Brăila, secondată de Larissa Araujo, cu șase

Citește și:

Ce trebuie să schimbe Dinamo în joc pentru returul cu Silkeborg din „sferturile” EHF European League
EHF EUROPEAN LEAGUE
Ce trebuie să schimbe Dinamo în joc pentru returul cu Silkeborg din „sferturile” EHF European League
Duel românesc în semifinalele EHF European League » Gloria Bistrița și Dunărea Brăila luptă pentru un loc în finală + Primele reacții
EFH EUROPEAN LEAGUE
Duel românesc în semifinalele EHF European League » Gloria Bistrița și Dunărea Brăila luptă pentru un loc în finală + Primele reacții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
MaxiP
MaxiP  •  03 Aprilie 2024, 12:21
Postat de Madscorpio2 pe 28 Martie 2024, 20:47

Poate se duce CSM - ul cu Doamna Messi a handbalului la biroul de obiecte pierdute sa revendice busola pierduta in finalul meciului. Asa se platesc politele contra Rapidului. nu cumva sa iasa pe locul 2. O palma data pe obrazul fair-playului . Cinste lor.

Au mai zis multi de altii tot asa in trecut si ghici ce, dupa ani de zile inca regretam obiectele alea pierdute. Gen Mutu, Bute, Hanescu, Halep, Ana Popescu, Larisa Iordache etc. Toti contestati vehement de specialistii fani romani ai sportului pe vremea cand activau. Inca astept asteptam pe cineva macar, nu comparabil, la jumatate din ce erau ei in box, fotbal, scrima... hai ca la gimnastica poate mai speram.

MaxiP
MaxiP  •  03 Aprilie 2024, 12:18
Postat de Crinughe1 pe 29 Martie 2024, 09:42

Oricum, l-am remarcat pe Adi Vasile care își aranja frumos parul ca să fie pe placul jucătoarelor. Faptul ca la stiința handbalului ești zero barat nu mai contează dacă ai buzunarele pline și toată presa, chiar toată, îți canta în strune. La mai mare CSM pe drumul drept al pierzaniei.

Aha, de-aia au lucrat cu el Johansson, Rasmussen, Vestergaard si altii, primul chemandu-l chiar la alta echipa, de prost ce e. Ia uitati-va voi peste antrenorii CSM-ului de dinainte de Vasile si mai ganditi-va daca cu el au inceput rezultatele mai slabe. Va pleca, stai linistit, dar asa m-ar amuza sa scoata el CSM-ul de prin Liga Campinilor cu o echipa net inferioara...

ceaiuri.
ceaiuri.  •  01 Aprilie 2024, 20:29

iepurasul a venit mult mai devreme pt multe jucatoare ,primele trebuiau platite din venituri..extrabugetare,campionatul e castigat de rezerve

Vezi toate comentariile (12)
Comentează