HANDBAL  ·  CSM BUCUREȘTI

CSM București a pierdut două jucătoare importante » Ambele vor juca la același club

Miercuri, 23 Ianuarie 2019, 21:23

Jovanka Radicevic și Majda Mehmedovic s-au înțeles cu Buducnost (Muntenegru), iar din vară vor părăsi campioana CSM București.

Jovanka Radicevic (extremă dreapta, 32 de ani) semnase cu CSM Bucureşti pentru două sezoane în februarie 2018, însă s-a hotărât să părăsească formația bucureșteană mai devreme. Va juca din nou pentru Buducnost după 8 ani.

Majda Mehmedovic (extremă stânga, 28 de ani) joacă la CSM de trei sezoane, unde a ajuns chiar de la Buducnost.

Radicevic şi Mehmedovic au fost componentele echipei naţionale a Muntenegrului la câştigarea aurului european din 2012, an în care au jucat şi finala Jocurilor Olimpice.

Citește și:

Gheorghe Tadici, după cedarea starului Zalăului la CSM București: „Nu puteam să o mai ţin aici”Cât de departe ieşim din casă, ca să nu primim amendă? Poliţia răspunde la 10 întrebări

Libertatea

Comentarii (3)

ceaiuri  •  24 Ianuarie 2019, 14:07

asta este politica csm-ului(adica a specialistului luca)au adus jucatoare la final de cariera(eu ma asteptam si la lekic sa plece)mutenegrencele nu uita de unde au plecat si clubul unde sau format (bulatovic a venit si ea de anul trecut)cred ca daca ar aduce jucatoare romance din campionat ar iesi mult mai bine financiar si ar da bine si la imaginea clubului

catalynn  •  23 Ianuarie 2019, 22:20

O vorba din batrani spune ca "cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit" prin urmare sunt sigur ca viata pt CSM va merge inainte si dupa plecarea celor doua. De altfel CSM practic la ora asta sta intr-o singura jucatoare. Cum aceasta este accidentata pana in sezonul urmator cele valide au posibilitatea sa ne arate ca se pot descurca cel putin la fel de bine si fara CR8. Succes!

Alexandru Nica  •  23 Ianuarie 2019, 22:10

Mehmedovic se poate spune ca este o pierdere, o profesionista desavarsita dar care nu este la cel mai inalt nivel, insa Radicevic nu a confirmat, din punctul meu de vedere, plus ca este la o varsta apropiata de retragere. CSM-ul daca tot cumpara, mai bine s-ar uita la Anna Vyakhireva, ca extrema dreapta, actuala la Rostov Don, o bijuterie de 23 de ani!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1